Τρέιλερ «Εκδικητές 2»: Υπερηρωικό υπερθέαμα συνοδεία πιάνου

Οι αγαπημένοι σούπερ ήρωες της Marvel επιστρέφουν με μια ακόμη all star περιπέτεια που σκηνοθετεί ο Τζος Γουίντον.

Τρέιλερ «Εκδικητές 2»: Υπερηρωικό υπερθέαμα συνοδεία πιάνου

Αλήθεια, πόσες φορές στη ζωή σας είχατε την ευκαιρία να δείτε έξι σούπερ ήρωες μέσα σε 100 δεύτερα; Το νέο τρέιλερ των «Εκδικητών 2» είναι μια υπέροχη ευκαιρία για ένα υπερηρωικό OD που τα έχει όλα: Εκρήξεις, σλόου μόσιον (ή να το γράφουμε καλύτερα σλοοουυυυ μοοοοσιιιιοννν), μάχες και έναν υφέρπον συναισθηματισμό που ενισχύεται από το μελαγχολικό πιανάκι που μοιρολογεί στο background.

Όμως κάτι λείπει από το ολόφρεσκο τρέιλερ… Που είναι ο υπέροχος υπερηρωικός σαρκασμός της πρώτης ταινίας; «Πες στο χιούμορ ακόμη το ψάχνω» θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος για το σοβαροφανές τρέιλερ της μαρβελικής περιπέτειας. Βέβαια, είναι δεδομένο ότι ο σκηνοθέτης Τζον Γουίντον δεν διαθέτει πλέον το πλεονέκτημα της εμπνευσμένης ψυχαναλυτικής προσέγγισης των ηρώων της Marvel που απολαύσαμε στην πρώτη ταινία. Οπότε αυτό που θα επιχειρήσει λογικά ο 50χρονος Αμερικανός δημιουργός είναι να ποντάρει στους «Εκδικητές 2» στο υπερθέαμα, στον εύπεπτο τεχνολογικό ντετερμινισμό και βασικά στο να θολώσει τα όρια ανάμεσα στο καλό/κακό.

Το στόρι των «Εκδικητών 2» μας παρουσιάζει το φιλόδοξο σχέδιο του Τόνι Σταρκ/Iron Man για να απαλλάξει τους συναδέλφους του από τη ρουτίνα και τις υπερωρίες. Γι’ αυτό δημιουργεί έναν στρατό από καλόβουλα drones που ελέγχεται από το υπερευφυές Ultron. Τι γίνεται όμως όταν το εξελιγμένο ρομπότ αποφασίσει ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το πλανήτη είναι η ανθρωπότητα;

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Τόνι Σταρκ/Iron Man), Σκάρλετ Γιόχανσον (Black Widow), Κρις Έβανς (Captain America), Μαρκ Ράφαλο (Hulk), Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye), Κρις Χέμσγουορθ (Thor), Σάμιουελ Τζάκσον (Νικ Φιούρι), Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον (Quicksilver) και Ελίζαμπεθ Όλσεν (Scarlet Witch) δημιουργούν έναν άνευ προηγουμένου συνωστισμό σταρ στους «Εκδικητές 2».

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της υπερηρωικής περιπέτειας που κυκλοφορεί στην Ελλάδα την Πέμπτη 30 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".