Το «The Equalizer» στην κορυφή του αμερικάνικου box office

Με 34,1 εκατ. ο Ντένζελ Ουάσινγκτον εξουδετέρωσε κάθε ανταγωνισμό, ενώ το νεανικό κοινό ψήφισε «Λαβύρινθο» και «Τερατοκουτάκια».

Το «The Equalizer» στην κορυφή του αμερικάνικου box office

Με 34,1 εκατ. ο Ντένζελ Ουάσινγκτον εξουδετέρωσε κάθε ανταγωνισμό, ενώ το νεανικό κοινό ψήφισε «Λαβύρινθο» και «Τερατοκουτάκια».

Το «The Equalizer» στην κορυφή του αμερικάνικου box office - εικόνα 1

Με ένα από τα καλύτερα ανοίγματα για το μήνα Σεπτέμβριο και το τρίτο υψηλότερο για ταινία του Ντένζελ Ουάσινγκτον, το περιπετειώδες θρίλερ του Άντουαν Φούκουα «The Equalizer» θρονιάστηκε άνετα στην εισπρακτική κορυφή, με 34,1 εκατ., ρίχνοντας στη δεύτερη θέση την εφηβική φαντασία «Ο Λαβύρινθος». Με 17,4 εκατ. και πτώση της τάξης του 46%, το φιλμ του Γουές Μπολ δείχνει ικανοποιητικότατες αντοχές (στα 58 εκατ.) και φιλοδοξεί να φτάσει τελικά όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο φράγμα των 100 εκατ., με το animation του στούντιο Laika «Τα Τερατοκουτάκια» να ανοίγει ελάχιστα χαμηλότερα, με 17,3 εκατ.

Πίσω τους οι ταινίες που συνεχίζουν την προβολή τους, με τη δραμεντί «This Is Where I Leave you» να μαζεύει άλλα 6,9 εκατ. (στα 22,4) και το «Dolphin Tale 2» άλλα 4,8 εκατ. (στα 33,6). Ακολούθησαν το «No Good Deed» με 4,5 εκατ. (στα 46,5), το «A Walk Among the Tombstones» με 4,2 εκατ. και πτώση 67% (στα 20,8, μια μετριότατη επίδοση για περιπέτεια του Λίαμ Νίσον), οι ακατάβλητοι «Φύλακες του Γαλαξία» με 3,8 εκατ. (στα 319,2), το «Let’s Be Cops» με 1,5 εκατ. (στα 79,6), όσο και τα «Χελωνονιντζάκια» (στα 187,2). Η μεξικάνικη ταινία τρόμου «Mas Negro que la Noche» άνοιξε σε 178 κινηματογράφους με 550.000 και η feelgood βρετανική δραμεντί «Pride» σε μόλις 6 αίθουσες με 82.000, ενώ σε περιορισμένο κύκλωμα διανομής το ανεξάρτητο δράμα «The Skeleton Twins» συνέχισε με 1,2 εκατ. (στα 2,3) και η κωμωδία τρόμου του Κέβιν Σμιθ «Tusk» με 277.000, φτάνοντας στο 1,4 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.