Το τρέιλερ της «Έκρηξης» του Σύλλα Τζουμέρκα τρέχει με 100 km/h

Οι πρώτες εικόνες της νέας φιλόδοξης προσπάθειας του ταλαντούχου Έλληνα σκηνοθέτη είναι καταιγιστικές με την πρωταγωνίστρια Αγγελική Παπούλια να κλέβει την παράσταση.

Το τρέιλερ της «Έκρηξης» του Σύλλα Τζουμέρκα τρέχει με 100 km/h

Την «Έκρηξη» του Σύλλα Τζουμέρκα («Χώρα Προέλευσης») την είχαμε ξεχωρίσει πριν από μερικές εβδομάδα στο preview των ελληνικών ταινιών που θα δούμε τη φετινή σεζόν. Τώρα, το εκρηκτικό ελληνικό φιλμ απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρισμένο τρέιλερ. Η «Έκρηξη» έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο κερδίζοντας θετικά σχόλια από κριτικούς και κοινό. Το θηλυκό δράμα του Τζουμέρκα αποτελεί το βίαιο κινηματογραφικό μανιφέστο της επαναστατημένης Μαρίας, την οποία υποδύεται η Αγγελική Παπούλια («Κυνόδοντας»). Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Βασίλης Δογάνης, Μαρία Φιλίνη, Θέμις Μπαζάκα, Γιώργος Μπινιάρης, Μάκης Παπαδημητρίου.

Το επίσημο στόρι μιλάει για την Μαρία που τρέχει στην Εθνική Οδό… «Πίσω της, φωτιά και μια τσάντα γεμάτη λεφτά. Μπροστά της, ο ατέλειωτος δρόμος. Μόλις μια μέρα πριν, ήταν μια στοργική μητέρα, ερωτευμένη σύζυγος, υπεύθυνη κόρη. Σήμερα, έχει επαναστατήσει. Και είναι αποφασισμένη να σαρώσει στο πέρασμά της ό,τι αγάπησε ποτέ».

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της «Έκρηξης» που κυκλοφορεί το Νοέμβριο στα αθηναϊκά σινεμά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".