Κουβανέζικος Έρωτας

2

Μελωδική, κεφάτη κωμωδία, της οποίας οι σεναριακές χορευτικές φιγούρες αφήνουν ανεκμετάλλευτη την αρχική ιδέα αλλά και το ταλέντο του πρωταγωνιστικού καστ.

Κουβανέζικος Έρωτας

Πίσω από το υπέρβαρο παρουσιαστικό και τον ντροπαλό χαρακτήρα του Μπρους Γκάρετ κρύβεται ένας πρώην πρωταθλητής της σάλσα, ο οποίος πρέπει να ξαναθυμηθεί το λάτιν ταμπεραμέντο του για να κερδίσει την καινούργια προϊσταμένη του, τη σέξι Τζούλια. Μελωδική, κεφάτη κωμωδία, της οποίας οι σεναριακές χορευτικές φιγούρες αφήνουν ανεκμετάλλευτη την αρχική ιδέα αλλά και το ταλέντο του πρωταγωνιστικού καστ.

Κουβανέζικος Έρωτας - εικόνα 1

Όσοι γνωρίζουν τον Νικ Φροστ από το «Ξύσιμο των Νεκρών», το «Καυτοί και Άσφαιροι» ή το τηλεοπτικό­ «Spaced», πάντα δίπλα στον frontman Σάιμον Πεγκ, θα δυσκολευτούν να τον φανταστούν ως –έστω και πρώην– πρωταθλητή της σάλσα. Κι όμως, στον «Κουβανέζικο Έρωτα» ο ευτραφής Άγγλος κωμικός μεταμορφώνεται στον Μπρους Γκάρετ, επιδέξιο λάτιν χορευτή ο οποίος έχει αφήσει εδώ και χρόνια πίσω του τις θεαματικές, βραβευμένες πιρουέτες κι έχει μεταμορφωθεί σε έναν ντροπαλό και καλοσυνάτο στρουμπουλό υπάλληλο. Τώρα, αν θέλει να κερδίσει την καινούργια προϊσταμένη του, τη σέξι Τζούλια, πρέπει να θυμηθεί ξανά το ζωηρό, ανήσυχο ταμπεραμέντο του, σε μια μελωδική, κεφάτη ρομαντική κωμωδία η οποία επιστρατεύει σχεδόν όλα τα γνωστά κλισέ του είδους. Το (σχετικά) κομψό βρετανικό χιούμορ τής χαρίζει φρεσκάδα, οι σεναριακές φιγούρες όμως αφήνουν ανεκμετάλλευτη την αρχική ιδέα, ενώ ο πρωτοεμφανιζόμενος Τζέιμς Γκρίφιθς αποδεικνύεται ανέτοιμος να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του πρωταγωνιστικού καστ (ανύπαρκτη η χημεία μεταξύ των Φροστ και Τζόουνς), από το οποίο κλέβουν την παράσταση οι σπιρτόζοι Ολίβια Κόλμαν («Τυραννόσαυρος») και Κάιβαν Νόβακ.

Μ. Βρετανία. 2014. Διάρκεια: 98΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Κουβανέζικος Έρωτας

Cuban Fury
2
  • Κομεντί
  • 2014
  • Διάρκεια: 98 '
  • Τζέιμς Γκρίφιθς

Πίσω από το υπέρβαρο παρουσιαστικό και τον ντροπαλό χαρακτήρα του Μπρους Γκάρετ κρύβεται ένας πρώην πρωταθλητής της σάλσα, ο οποίος πρέπει να ξαναθυμηθεί το λάτιν ταμπεραμέντο του για να κερδίσει την καινούργια προϊσταμένη του, τη σέξι Τζούλια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.