Tο αθηνόραμα Club σε πάει σε θερινά σινεμά με 1 εισιτήριο για 2 άτομα

Πάνω από 20 open air αίθουσες μπαίνουν στην κεφάτη παρέα του αθηνόραμα Club συμμετέχοντας στην πιο καυτή προσφορά του φετινού καλοκαιριού. Κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, δείτε την αγαπημένη σας ταινία πληρώνοντας ένα εισιτήριο για δύο άτομα και απολαύστε στο μάξιμουμ τη μοναδική open air εμπειρία.

Tο αθηνόραμα Club σε πάει σε θερινά σινεμά με 1 εισιτήριο για 2 άτομα

Πάνω από 20 open air αίθουσες μπαίνουν στην κεφάτη παρέα του αθηνόραμα Club συμμετέχοντας στην πιο καυτή προσφορά του φετινού καλοκαιριού. Κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, δείτε την αγαπημένη σας ταινία πληρώνοντας ένα εισιτήριο για δύο άτομα και απολαύστε στο μάξιμουμ τη μοναδική open air εμπειρία.

Tο αθηνόραμα Club σε πάει σε θερινά σινεμά με 1 εισιτήριο για 2 άτομα - εικόνα 1

Πριν από πέντε χρόνια το αθηνόραμα Club έκανε τα πρώτα του βήματα, θέλοντας να προσφέρει στους Αθηναίους ποιοτικές εξόδους στις πιο προνομιακές τιμές. Η πρωτοβουλία που έκανε πραγματικότητα την επιθυμία χιλιάδων κατοίκων της πόλης συνέπεσε χρονικά με ένα γενικότερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Το αθηνόραμα Club μαζί με τις εκατοντάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κατάφερε, μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να δώσει στους Αθηναίους την ευκαιρία να απολαύσουν έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η πόλη, κερδίζοντας πανηγυρικά το στοίχημα.
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας τα μέλη του (η παρέα έχει ήδη ξεπεράσει τους 35.000) είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν εκατοντάδες χώρους από όλο το φάσμα της γαστρονομίας, της ψυχαγωγίας και της αθηναϊκής πολιτιστικής ζωής με ειδικές τιμές κι εκπτώσεις που έφτασαν μέχρι και το 50%, χωρίς να γίνει η παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρθηκαν. Δεκάδες κινηματογραφικές αίθουσες σε κάθε γωνιά της πόλης αγκάλιασαν άμεσα την πρωτοβουλία, προσφέροντας από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη εισιτήριο στην προνομιακή τιμή των € 5. Τώρα ήρθε η στιγμή για το αθηνόραμα Club να κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά, με μια μεγάλη λίστα από θερινές αίθουσες στις οποίες δύο άτομα θα πληρώνουν μόνον ένα εισιτήριο.
Ατελείωτη open air απόλαυση
Για πρώτη φορά φέτος κορυφαίες open air αίθουσες δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη του αθηνόραμα Club να απολαύσουν από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη την ταινία της επιλογής τους, πληρώνοντας μόνο ένα εισιτήριο για δύο άτομα. Απολαύστε την ανεπανάληπτη open air εμπειρία, αυτήν την ξέγνοιαστη μεσογειακή συνήθεια στην πιο οικονομική τιμή! Οι θερινοί κινηματογράφοι που συμμετέχουν στο αθηνόραμα Club απλώνονται από την Αργυρούπολη μέχρι τον Μαραθώνα και από τη Δροσιά μέχρι το Ίλιον, φτιάχνοντας ένα δίκτυο που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε Αθηναίο.

Οι θερινοί που προσφέρουν 2 for 1
Οι καλύτερες αίθουσες του αθηναϊκού downtown έχουν ήδη μπει στην κεφάτη παρέα του αθηνόραμα Club. Η Λαΐς, ο θερινός της Ταινιοθήκης της Ελλάδος στον Κεραμεικό υπόσχεται ποιοτικές βραδιές κάτω από τα αστέρια, ενώ η Δεξαμενή στο Κολωνάκι παραμένει ένας από τους ομορφότερους και τους πιο αρχοντικούς open air κινηματογράφους του κέντρου. Την ίδια στιγμή ο Ζέφυρος στα Πετράλωνα συνδυάζει τη νοσταλγική του γοητεία με επανακυκλοφορίες αριστουργημάτων της 7ης τέχνης. Κοιτάζοντας προς τον αθηναϊκό Βορρά, βρίσκουμε τον καταπράσινο κινηματογράφο Άρτεμις στου Παπάγου, σε μία από τις δροσερότερες περιοχές της Αθήνας, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και ο συμπαθέστατος Δημοτικός Κινηματογράφος Χολαργός. Στα ανατολικά προάστια δεσπόζει το Άλσος στη Νέα Φιλαδέλφεια που βρίσκεται μέσα σε έναν από τους τελευταίους κατάφυτους παραδείσους της πόλης. Στα νότια, τώρα, και πιο συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη, βρίσκεται το Αλόμα, ένας θερινός που συνδυάζει επιτυχημένα το κλασικό με το μοντέρνο στιλ.
Στα δυτικά σάς περιμένουν η κομψή και περιποιημένη Κατερίνα, στο κέντρο του Χαϊδαρίου, στο Ίλιον σας υποδέχεται το Σινέ Αστέρι με μία από τις δροσερότερες ταράτσες, ενώ το Μαρία-Έλενα Όναρ στους Αγίους Αναργύρους δίνει την αίσθηση open air bar με τα κομψά τραπεζοκαθίσματά του. Στα περίχωρα του Πειραιά βρίσκονται ο ιστορικός θερινός Σινέ Παράδεισος, από την ταράτσα του οποίου έχουν περάσει οι σημαντικότεροι σκηνοθέτες και ηθοποιοί του ελληνικού σινεμά, και ο Σινέ Κήπος στο Μοσχάτο με το δροσερό και ανανεωμένο περιβάλλον. Έξω από τον πυκνοκατοικημένο αστικό χάρτη θα δροσιστείτε και με το παραπάνω στις δύο κορυφαίας ποιότητας αίθουσες του καταπράσινου Cool Τύμβος στον Μαραθώνα αλλά και στο πνιγμένο στα γιασεμιά Σίσσυ Algida στη Νέα Μάκρη, τον παλιότερο παραδοσιακό θερινό κινηματογράφο της Ανατολικής Αττικής. Επίσης, στην έξτρα καλοκαιρινή Φλώριδα στο Ζούμπερι μπορείτε να δείτε την ταινία της επιλογής σας σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα απολαμβάνοντας φρεσκοψημένη τυρόπιτα, ενώ στο Smart Cinema στα Σπάτα μπορείτε να συνδυάσετε τα ψώνια σας στο Smart Park με την open air κινηματογραφική απόλαυση. Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξουν τις πόρτες τους το ευρύχωρο Φλέρυ, που βρίσκεται στην καρδιά της Καλλιθέας, το Σινέ Αργυρούπολη με την εξαιρετική ταράτσα, το πνιγμένο στο πράσινο Σινέ Μασκώτ στον Ταύρο και η πανέμορφη Αθηναία στο παραθαλάσσιο Χαλκούτσι, οι οποίοι θα μπουν κιόλας από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας τους στη μεγάλη παρέα του αθηνόραμα Club.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
26/04/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.