Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με το "Comedy club για παιδιά: Xmas special"

Τα παιδιά 6 έως 12 ετών και οι γονείς τους έχουν τη δική τους παράσταση stand up comedy για πέμπτη χρονιά στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής.

Γιώργος Χατζηπαύλου

Οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ξεκινούν από 14 Δεκεμβρίου παραδοσιακά με το "Comedy club για παιδιά: Xmas Special" απο τον Γιώργο Χατζηπαύλου. Η καινοτόμα παράσταση stand up comedy που αντιμετωπίζει τα παιδιά 6-12 ετών ισότιμα με τους γονείς τους και τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά, επιστρέφει για πέμπτη χρονιά, συνδυάζοντας το γέλιο με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Μετρώντας 140 sold out και περισσότερους από 26.000 μικρούς και μεγάλους θεατές μέχρι σήμερα, η μοναδική παιδική ελληνική stand up comedy παράσταση έρχεται ξανά τα Χριστούγεννα 2024 στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη" του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής για να μιλήσει στα παιδιά για θέματα που τα αφορούν. 

O Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand up κωμικούς και δημιουργός αυτής της πρωτότυπης εμπειρίας για όλη την οικογένεια, σχολιάζει με χιούμορ όλα όσα αποτελούν την καθημερινότητα των παιδιών: αγαπημένους ήρωες, τη σχέση με τα κατοικίδια αλλά και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα!

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ετοιμάζει την πιο χριστουγεννιάτικη stand up παράσταση για παιδιά

Τα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου, αλλά και όλο το δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων, τα παιδιά ψυχαγωγούνται μέσα από τη δομή του stand up comedy, του πιο δυνατού είδους κωμωδίας, με διπλές παραστάσεις έως τις 6 Ιανουαρίου 2025. Παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, μέσα από τον κόσμο του γέλιου. Παράλληλα, οι γονείς τους διασκεδάζουν εξίσου, αφού μπαίνουν στην ψυχολογία των μικρών, θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί κι έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα, χωρίς ηλικία με συνισταμένη πάντα την κωμωδία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Comedy club για παιδιά: Xmas special

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 70 '

Η μοναδική ελληνική stand-up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών και τους γονείς τους, που δημιούργησε ο Γιώργος Χατζηπαύλου, έρχεται για ένατη χρονιά με χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Μέγαρο. Μια παράσταση διασκεδαστική τόσο για τα παιδιά, που παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, όσο και για τους γονείς τους, που θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί. Τα θέματα που σατιρίζονται ξεκινούν από τους αγαπημένους ήρωες, τα κατοικίδια και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων, και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το Γκρούφαλο ζωντανεύει στη σκηνή του Ελληνικού Κόσμου για μικρούς και μεγάλους

Ένα μικρό ποντίκι μπλέκει σε μια περιπέτεια στο δάσος, όπου η φαντασία, η εξυπνάδα και το θάρρος γίνονται τα όπλα του απέναντι στους φόβους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/10/2026

Η πρώτη θεατρική βόλτα των μικρών ξεκινά με "Άτα Άτα Χρώματα"

Η "Άτα Άτα Χρώματα" κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο ΕΛΕΡ, προσκαλώντας βρέφη και μικρά παιδιά σε μια διαδραστική εμπειρία με χρώματα, μουσική και παιχνίδι.

Παιδικό Θέατρο: Τρία διαχρονικά αριστουργήματα για παιδιά

Διαχρονικά αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μεταφέρονται στις θεατρικές σκηνές. Με δράση, φαντασία και ζωντανή μουσική, τρεις ξεχωριστές παραστάσεις προσκαλούν μικρούς και μεγάλους θεατές σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο διασκέδαση, συγκίνηση και διαχρονικές αξίες.

Τα παιδιά δημιουργούν στο μουσείο Βορρέ

Ο Οκτώβριος έρχεται με εργαστήρια cut-outs και foam print -κι αν δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, δείτε αναλυτικά εντός.

Νέα σεζόν στο Paraga: Όσα θα δούμε από θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο

Τέσσερα χρόνια μετά τη δημιουργία του χώρου, ο καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας και η κουκλοπαίκτρια Αλεξία Αλεξίου, παρουσιάζουν το πρόγραμμα της σεζόν 2026-2027

Είστε έτοιμοι να γίνετε αστροναύτες σε ειδική αποστολή;

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού φιλοξενεί ένα διήμερο βιωματικής εμπειρίας, με τα παιδιά να καλούνται να λύσουν γρίφους και να μάθουν πώς είναι η ζωή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ο "κύριος Βρομύλος" ξανασυναντά το κοινό της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου Τέχνης

Ο "κύριος Βρομύλος" επιστρέφει στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης μετά τα περσινά sold out, με τους Ουσίκ Χανικιάν και Ναταλία Δήμου.