Ο "Μεταξούλης" για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου"

Ο χαριτωμένος ήρωας και η παρέα του πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία που μιλάει για το bullying, την αξία της φιλίας και της οικογένειας αλλά και την ανάγκη του να ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας.

Μεταξούλης

H Animagnet παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την θεατρική παράσταση "Ο Μεταξούλης" και το κοινό έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο Άλφα - "Ληναίος-Φωτίου". Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση που μιλάει για το bullying, τη φιλία, την οικογένεια αλλά και την ανάγκη του να ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας.

Μεταξούλης

Μια παραγωγή για παιδιά ηλικίας 3-10 ετών, σε πρωτότυπο κείμενο και μουσική του Σταύρου Μιχαλακάκου και του Γιάννη Πολίτη. Επί σκηνής ανεβαίνει ένα ταλαντούχο cast (Άθως Αντωνίου, Αντώνης Φλώρος, Ζωή Κουσάνα, Φοίβος Ιωαννίδης, Χριστίνα Κυρίτση), σε σκηνοθεσία του Αντρέα Μακρή.

Μεταξούλης

Ο Μεταξούλης, ένας μικρός μεταξοσκώληκας, γίνεται αντικείμενο κοροϊδίας στο σχολείο του, εξαιτίας της αργής του κίνησης και της αγάπης του για το πλέξιμο. Στο πλευρό του, στέκεται η πιστή του φίλη, η Ρούνα η πασχαλίτσα. Μαζί θα ξεκινήσουν ένα μεγάλο ταξίδι για να συναντήσουν τους γονείς του Μεταξούλη. Στον δρόμο τους θα βρεθούν καινούριοι φίλοι που θα δώσουν στο ταξίδι κι ένα άλλο νόημα.

Μεταξούλης

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Μεταξούλης

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 60 '

Μια θεατρική παράσταση που μιλάει για το bullying, την αξία της φιλίας και της οικογένειας αλλά και την ανάγκη του να ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας. Ο Μεταξούλης είναι ένας μικρός μεταξοσκώληκας που του αρέσει να πλέκει. Η αγάπη του για το πλέξιμο γίνεται αφορμή για να τον κοροϊδέψουν όλα τα παιδιά στο σχολείο. Όλα εκτός από την Ρούνα, την πασχαλίτσα, με την οποία ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με σκοπό να βρουν τους γονείς του. Στο ταξίδι αυτό γνωρίζουν καινούργιους φίλους από τους οποίους μαθαίνουν πολλά. Ένα όμορφο ταξίδι με άφθονο χιούμορ, συγκινητικές στιγμές και πολλή καρδιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.