Ο Μάικ ο Φασολάκης κάνει "Πάρτυ!" στο θέατρο Ήβη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών που δημιούργησε η Μαρί Κωνσταντάτου επιστρέφει για να μας διηγηθεί τις νέες του περιπέτειες.

ΜΑΙΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών Μάικ ο Φασολάκης μας καλεί σε ένα ξέφρενο "Πάρτυ!" στο θέατρο Ήβη κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 19 Νοεμβρίου με διπλή παράσταση για να μοιραστεί με τους μικρούς του φίλους τις νέες του περιπέτειες, με την υπογραφή της Μαρί Κωνσταντάτου στο κείμενο και της Σοφίας Σπυράτου στη σκηνοθεσία. Ένα παιδικό μιούζικαλ με πολύ χιούμορ, τρυφερότητα, μουσική, χορό, προβολές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, γραμμένο με σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με τον Ρένο Ρώτα στο ρόλο του Μάικ Φασολάκη και την Άννα Μάγκου στο ρόλο της Αγάπης, καθώς και 10 ηθοποιούς, τραγουδιστές και ακροβάτες. Η αγάπη, η αξία της φιλίας, η οικογένεια, η οικολογία, ο σεβασμός στα ζώα και το περιβάλλον, καθώς και η δύναμη της αποδοχής και της αλληλεγγύης είναι τα θέματα που απασχολούν το έργο.
Μαζί με την πολύπειρη και καταξιωμένη στο είδος του μιούζικαλ και του παιδικού θεάτρου, σκηνοθέτη και χορογράφο Σοφία Σπυράτου, συμπράττει μία σπουδαία δημιουργική ομάδα συντελεστών. Τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Στα πρωτότυπα βίντεο και τα κινούμενα γραφικά βάζει τη σφραγίδα του ο Νίκος Σούλης. Οι φωτισμοί είναι του Περικλή Μαθιέλη. Με τον Ρένο Ρώτα και την Άννα Μάγκου συμπρωταγωνιστούν οι Αντώνης Βλάχος, Αθηνά Γιακεζόγλου, Νάνσυ Κατσαρού, Κατερίνα Σούσουλα, Γιάννης Σμέρος, Δημήτρης Ψύλλος, κ.ά.
Το "Πάρτυ!" είναι βασισμένο στην σειρά βιβλίων με τίτλο "Μάικ ο Φασολάκης". Έντεκα βιβλία που κυκλοφόρησαν την τελευταία δεκαετία, μεταφράστηκαν στα αγγλικά, στα σέρβικα και στα κινέζικα και η μεγάλη επιτυχία των οποίων οδήγησε τη Μαρί Κωνσταντάτου να γράψει το πρώτο της θεατρικό έργο με τίτλο "Οι Περιπέτειες του Μάικ!", ένα μιούζικαλ που ανέβηκε στο θέατρο και περιόδευσε σε ολόκληρη την χώρα με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Το νέο αυτό ταξίδι του Μάικ επιφυλάσσει στους μικρούς μας φίλους απρόσμενες συναντήσεις! Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος, καθώς και η Μαρί Κωνσταντάτου θα εμφανίζονται μέσω οθόνης στην παράσταση σε ρόλο-έκπληξη.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.