Η ομάδα Κοπέρνικος γιορτάζει 15 χρόνια με μια παράσταση - συναυλία για τα παιδιά

«Μουσικά κι ανάποδα» ονομάζεται η ευφάνταστη μουσικοθεατρική παράσταση που παρουσιάζει στο θέατρο “Τζένη Καρέζη” η αγαπημένη ομάδα θεάτρου για παιδιά.

Μουσικά κι ανάποδα

Για δύο ακόμα Κυριακές (15 & 22/5) η αγαπημένη ομάδα παιδικού θεάτρου Κοπέρνικος θα βρίσκεται στο θέατρο "Τζένη Καρέζη” με την επετειακή παράσταση - συναυλία "Μουσικά κι ανάποδα" με την οποία γιορτάζει 15 χρόνια αξιόλογης καλλιτεχνικής πορείας. Χιούμορ, μουσική, τραγούδι, διάδραση και πολλές ανατροπές είναι τα βασικά συστατικά της νέας της παράστασης και φυσικά, όπως πάντα, το εμπνευσμένο κείμενο και οι στίχοι της Έμης Σίνη και η πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Άγγελου Αγγέλου. πολυβραβευμένοι καλλιτέχνες, γνωστοί για τις επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις τους: "Απαγορεύεται η Μουσική", "Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες", "Ο κόσμος ανάποδα", "Ένα ξωτικό στην πόρτα μου", τα "Μίλα και Σουτ" που είδαμε και φέτος, το "Δίπλα δίπλα" που αυτές τις μέρες παίζεται στο Εθνικό Θέατρο, ο "Κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων" έως 15/5 στο Olvio όπως και το "Σβήσε το φως" στο Μέγαρο Μουσικής. Η συγγραφέας συναντά τον ηθοποιό Γιάννη Δρακόπουλο επί σκηνής, μαζί με τους Απόστολο Ψυχράμη και Νεφέλη Φασούλη στο τραγούδι, καθώς και μια 5μελή ζωντανή ορχήστρα (Άγγελος Αγγέλου: πιάνο, Θανάσης Αρχανιώτης: τύμπανα, κρουστά, Διονύσης Βερβιτσιώτης: βιολί, Μαρίνος Γαλατσινός: κλαρινέτο, φλάουτο, Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο). 

 

Η ιστορία του "Μουσικά κι ανάποδα"

Μια ατυχία της τελευταίας στιγμής και η νέα παράσταση του διάσημου σκηνοθέτη Γιάννη Δρακόπουλου, μένει χωρίς πρωταγωνίστρια! Σίγουρη για το πηγαίο ταλέντο της, η ενθουσιώδης Ορτανσία, θα τα βάλει με Πειρατές, θα ελιχθεί σαν τον Μπομπ τον Χαμαιλέοντα και θα περάσει από 40 κύματα -σαν την Φάλαινα Φαρφάλα- αναζητώντας επίμονα έναν ρόλο, σε αυτόν τον αλλόκοτο θίασο. Σε ποια θέση θα βρεθεί τελικά;

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσικά κι ανάποδα

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 65 '

Η δημοφιλής ομάδα θεάτρου για παιδιά κλείνει 15 χρόνια και το γιορτάζει με μια παράσταση-συναυλία που αφηγείται την περιπέτεια της Ορτανσίας, η οποία αναζητά ένα ρόλο σε έναν αλλόκοτο θίασο.

«Τζένη Καρέζη»

Ακαδημίας 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.