Νοόσφαιρα wellness & retreat center

Η Κορινθία φέρνει την ευεξία σε πρώτο πλάνο

νοοσφ

Όταν η αναζωογονητική εμπειρία ενός wellness & retreat center "ρίχνει φως" σε μια λιγότερο γνωστή πλευρά της ορεινής Κορινθίας, τότε οι εναλλακτικές διακοπές στη φύση με δραστηριότητες αυτογνωσίας, yoga, Tai-Chi και υπηρεσίες ψυχικής και σωματικής ευεξίας, κερδίζουν επιπλέον credits σε ένα από τα πιο χαλαρωτικά καταλύματα.

νοοσφ

Εναρμονισμένο με το γαλήνιο χωριό Νέες Βρυσούλες, το Κτήμα Νοόσφαιρα wellness & retreat center είναι ένα συγκρότημα ξύλινων κτηρίων με ατμόσφαιρα boutique hotel και ζεν φιλοσοφία που προσφέρει εναλλακτικές προτάσεις ευεξίας και χαλάρωσης. Αυτό το "ησυχαστήριο" μέσα στη φύση συνθέτουν οι καλαίσθητοι χώροι υποδοχής, οι εξωτερικοί χώροι με την απεριόριστη θέα των γύρω βουνών και της θάλασσας καθώς και τα προσεγμένα δωμάτια, αρωματισμένα με λεβάντες από το κτήμα. 

νοοσφ

Η εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία τροφοδοτούνται από το μποστάνι με τα βιολογικά λαχανικά, τα φρέσκα αυγά από τις κοτούλες του κτήματος και τα φρεσκοψημένα ψωμιά και πίτες από τον ξυλόφουρνο. Επιπλέον, στο Κτήμα Νοόσφαιρα είναι εγκατεστημένο το μοναδικό στην Ευρώπη ηχητικό σύστημα που επιτρέπει στον φιλοξενούμενο να ακούει αντιστρές διαλογισμούς με ήχους συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου ξαπλωμένος αναπαυτικά στο κρεβάτι του. 

νοοσφ

Με επίκεντρο τις πασχαλινές διακοπές, αδημονώντας να τις απολαύσουμε σύντομα στο πιο ζεν περιβάλλον, το Κτήμα Νοόσφαιρα φέτος προσφέρει ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει πρωινό μπουφέ, παραδοσιακό δείπνο το Μεγάλο Σάββατο και γεύμα την Κυριακή του Πάσχα καθώς και συμμετοχή στις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν συνεδρίες Tai Chi με ήπια εκτελούμενες ασκήσεις για ευεξία και αναζωογόνηση και επίσης  συμμετοχή στην αντι-στρες άσκηση βαθιάς χαλάρωσης με την ακουστική τεχνολογία του Μonroe Institute που κατ᾽αποκλειστικότητα διατίθεται στην Ελλάδα από το Κτήμα Νοόσφαιρα. 

Νέες Βρυσούλες , Κορινθία, www.noosfera.gr, 2109603094, 6937113537, Facebook: Κτήμα Noosfera Retreat Center

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα" 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Lostacos": Μια taqueria τσέπης με τεράστια νοστιμιά

Μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο στη γεύση, το "Lostacos" σκορπάει spicy μυρωδιές και γεύσεις στο Κουκάκι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2023

"Poke Hawaiian Sushi": Aloha από το κέντρο της Αθήνας

Στην Αθήνα, τα χαβανέζικα μπολ και τα ιαπωνικά σάντουιτς βρήκαν το εξωτικό σπίτι τους.

"Sam Burgers": Από το Μέμφις στο Κουκάκι

Mε τη γεύση του εκλεκτού, από διαλεχτό μοσχαρίσιο κιμά γάλακτος, αλλά χωρίς φιοριτούρες, το "Sam Burgers" επαναφέρει το burger στην αυθεντικότητά του.

"Streetwok": Από το wok απευθείας στο κόκκινο κουτί

Comfort σπιρτάδα και ασιάτικη πολυσυλλεκτικότητα σ’ ένα χαρακτηριστικά κόκκινο κουτάκι.

"Thess Bao": Ευρηματική γαστρονομία στο χέρι

Premium υλικά και ακομπλεξάριστοι συνδυασμοί δίνουν προβάδισμα στα ευρηματικά bao buns υψηλών επιδόσεων.

"Φakafel":  Υπάρχουν κεφτεδάκια φάκης και τα θέλουμε!

Ένα νέο σποτ σερβίρει το ιδανικό τσιμπολόγημα για τους vegan.