"Hellas", Ρόδος

Κουζίνα που φτιάχνει αναμνήσεις.

Hellas

Tο εστιατόριο του πολλά υποσχόμενου chefpatron Κυριάκου Ιακωβίδη, με τη νικήτρια του Top Chef 2021 Ειρήνη Γιωργουδιού πλάι του, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ένα ακόμη Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στο δυναμικό του, πιστοποιώντας τη σταθερά ανοδική πορεία του. Στη δροσερή πλακόστρωτη αυλή του θα απολαύσετε μια άκρως εκσυγχρονισμένη εκδοχή της ροδίτικης κουζίνας, που μετασχηματίζει τις γευστικές θύμησες της περιοχής σε πιάτα αξιώσεων. Δοκιμάστε ροδίτικο πικνίκ, γνωρίζοντας τον τόπο μέσα από εκλεκτές μπουκιές, γιαπράκι θαλασσινών από κυκλαμινόφυλλα με αβγολέμονο και μάραθο, λινδιακό σουπιόρυζο, παστίτσιο θαλασσινών με κρέμα γαρίδας και σχοινόπρασο, αρνάκι Βλύχερνο με χόρτα σύβραση, ντομάτα και γιαούρτι. Εκτός από τις επιλογές του καταλόγου, προτείνεται μενού γευσιγνωσίας με τα πιο εμβληματικά πιάτα από τα 20 χρόνια λειτουργίας του με wine pairing, αλλά και χορτοφαγικό μενού. 

Hellas

Tip: Ενδιαφέρουσα κάβα τοπικών ελληνικών κρασιών, αλλά και δροσιστικά κοκτέιλ, τα οποία αντανακλούν τη γαλανόλευκη γευστική ταυτότητα του εστιατορίου.

Πεύκοι, Ρόδος 2244048316, www.hellas-pefkos.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα