"Mikrasia Mykonos", Μύκονος

Η νέα εποχή ενός γευστικού φαβορί

Mikrasia Mykonos

Nέα διαδρομή χαράσσει ο γαστρονομικός άσος του ξενοδοχείου "Katikies Mykonos", που υποδέχεται φέτος στην ατμοσφαιρική αυλή με το υπέροχο πανόραμα του όρμου του Αγίου Ιωάννη την ιδιοσυγκρασιακή γαστρονομία του Έκτορα Μποτρίνι.

katikies mykonos

Εκεί, ο πολυβραβευμένος σεφ εμπνέεται από τον γευστικό πλούτο του Αιγαίου, συνθέτοντας ένα μενού που ξετυλίγεται σαν χάρτης των καλοκαιρινών μας αναμνήσεων, με συνταγές που έχουν ποτίσει τις γευστικές μας μνήμες να αποκτούν εδώ μια διαφορετική, fine comfort ταυτότητα. Οδηγοί στο γευστικό αυτό ταξίδι ένα menu dégustation 9 σταδίων με τίτλο "Ταξιδεύοντας", αλλά και μια à la carte επιλογή όπου πιάτα όπως το ταρτάρ γαρίδας σαν ντάκος ή το ριζότο καλαμαριού με νερό ντομάτας και μετσοβόνε δίνουν πάσα σε συνθέσεις σαν το σιγομαγειρεμένο χοιρινό με μουστάρδα, κρέμα calvados και αφρό καφέ ή το λαβράκι με μους μελιτζάνας και πιπεριά Φλωρίνης.

Botrini

Tip: Συλλεκτικές εμπειρίες wine pairing υπογράφει ο Master of Wine Γιάννης Καρακάσης, ο οποίος επιμελείται την κάβα και τη λίστα κρασιών του "Mikrasia Mykonos", όπως και όλων των εστιατορίων του ομίλου Katikies.

Ξεν. "Katikies Mykonos", Άγιος Ιωάννης, 2289027890, www.katikies.com/katikiesmykonos, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα