Κόλλιας Ψαράκια και Θαλασσινά

Βουτιά στο ιώδιο

Κόλλιας Ψαράκια και Θαλασσινά © Λεωνίδας Τούμπανος

Tο νεότερο μέλος της ομάδας "Ψαράκια & Θαλασσινά" αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο πολύ σημαντικών οικογενειών στο χώρο της κορυφαίας ψαροφαγίας  στην πόλη: Η οικογένεια Κοντιλιέρη, από τη μια, και η οικογένεια Κόλλια, από την άλλη, προσφέρουν μια γευστική εμπειρία γεμάτη αλμύρα και ιώδιο, στα υψηλότερα πάντοτε standards ποιότητας! Οι θάλασσες της Καλύμνου και της Μυτιλήνης είναι η πηγή του ολόφρεσκου ψαριού, που συνδυαστικά με απολαυστικά όστρακα, φρέσκες καραβίδες και μοναδικά πιάτα εκπληρώνουν την υπόσχεση που δίνουν τα ονόματα των εμπλεκομένων στο εν λόγω θαλασσινό concept, με επικεφαλή πια τον Χρήστο Κόλλια, ο οποίος παραλαμβάνει την σκυτάλη από τον πατέρα του, Τάσο.

Tip: Δεν γίνεται να επισκεφτείς το εστιατόριο χωρίς να δοκιμάσεις την κορυφαία εμπειρία ψησίματος του ολόφρεσκου ψαριού στο αλάτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Κόλλιας - Ψαράκια και Θαλασσινά

Κύπρου 60, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Βασίλαινας"

Η φαντασία έχει γεύση και η φιλοξενία άποψη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/10/2023

"Feedέλ Urban Gastronomy" | "Feedέλ Asador"

Twist στην ελληνική γεύση.

"Σερσέ λα Φαμ"

Το γαστροκαφενείο της καρδιάς μας.

"Zaatar"

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα χωρίς σύνορα στη Νέα Ερυθραία.

"Τα Καραμανλίδικα του Φάνη"

Στο εργαστήρι του ποιοτικού μεζέ.

"Grande Dame"

Η αθηναϊκή ταβέρνα "αλλιώς".

"Ελαίας Γη"

Πανόραμα ελληνικής γεύσης και θέας.