Varoulko Seaside

Γεύση θάλασσας με ιστορία δεκαετιών

Varoulko

Γευστικός φάρος της αθηναϊκής καλοφαγίας, με τις αεράτες σάλες του να επιβλέπουν τη φρεσκαρισμένη προμενάντ του Μικρολίμανου και το αστέρι Michelin να προσθέτει τη λάμψη του στην αίγλη που φέρνουν στο εστιατόριο οι σταθερές βραβεύσεις του με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Το "Varoulko Seaside" μπαίνει σε ακόμη μία φθινοπωρινή σεζόν με τον αέρα του κλασικού, αλλά και με διάθεση γιορτινή. Κλασικό όχι μόνο για τη βραβευμένη κουζίνα, αλλά και για τη συνολική εστιατορική εμπειρία που προσφέρει, το εστιατόριο του σεφ-πατρόν Λευτέρη Λαζάρου γιορτάζει φέτος 35 χρόνια ιστορίας και πλουτίζει το fine comfort γευστικό του σύμπαν, εναλλάσσοντας signature πιάτα από τη μεγάλη διαδρομή του με νέες κομψές δημιουργίες. Διαχρονικές δημιουργίες, όπως η σούπα με πεσκανδρίτσα, το κριθαράκι με τις γαρίδες ή το καλαμάρι πέστο, αλλά και μπόλικες ακόμη συνθέσεις που έγραψαν την ιστορία του εστιατορίου, θα στέκονται πλάι πλάι με νέες προτάσεις που υπογράφει ο καταξιωμένος head chef Θοδωρής Κυριάκης, σε ειδικά εβδομαδιαία μενού που θα σερβίρονται μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2023. Έτσι, με την κουζίνα του ανοιχτή καθημερινά από τη μία το μεσημέρι, και κατάλληλο όχι μόνο για ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, αλλά και για casual στιγμές καλοφαγίας, το εστιατόριο-έμβλημα του Πειραιά θα είναι το ασφαλές μας γευστικό λιμάνι, για άλλη μία σεζόν.

Τip: Μια εμπειρία από μόνα τους, τα φινετσάτα επιδόρπια που υπογράφει ο Θοδωρής Μωυσίδης λειτουργούν εξίσου καλά ως φινάλε ενός απολαυστικού γεύματος, αλλά και ως αυτόνομος προορισμός στο τέλος της νέας προμενάντ του Μικρολίμανου. 

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Lostacos": Μια taqueria τσέπης με τεράστια νοστιμιά

Μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο στη γεύση, το "Lostacos" σκορπάει spicy μυρωδιές και γεύσεις στο Κουκάκι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2023

"Poke Hawaiian Sushi": Aloha από το κέντρο της Αθήνας

Στην Αθήνα, τα χαβανέζικα μπολ και τα ιαπωνικά σάντουιτς βρήκαν το εξωτικό σπίτι τους.

"Sam Burgers": Από το Μέμφις στο Κουκάκι

Mε τη γεύση του εκλεκτού, από διαλεχτό μοσχαρίσιο κιμά γάλακτος, αλλά χωρίς φιοριτούρες, το "Sam Burgers" επαναφέρει το burger στην αυθεντικότητά του.

"Streetwok": Από το wok απευθείας στο κόκκινο κουτί

Comfort σπιρτάδα και ασιάτικη πολυσυλλεκτικότητα σ’ ένα χαρακτηριστικά κόκκινο κουτάκι.

"Thess Bao": Ευρηματική γαστρονομία στο χέρι

Premium υλικά και ακομπλεξάριστοι συνδυασμοί δίνουν προβάδισμα στα ευρηματικά bao buns υψηλών επιδόσεων.

"Φakafel":  Υπάρχουν κεφτεδάκια φάκης και τα θέλουμε!

Ένα νέο σποτ σερβίρει το ιδανικό τσιμπολόγημα για τους vegan.