Η Idra Kayne συναντάει τον Χρήστο Νικολάου στο "Red Jasper" σε μία μουσική performance

Μας καλούν να κουνήσουμε γοφό σε ρυθμούς disco, 80’s, 90’s, 00’s σε μια μουσικοθεατρική παράσταση με πολύ χιούμορ και χορό.

Idra Kayne Χρήστος Νικολάου

Ο "αφρικανικός γατόπαρδος" Idra Kayne μαζί με τον "μπλέκομαι παντού" Χρήστος Νικολάου (ναι, έτσι ακριβώς χαρακτηρίζουν ο ένας την άλλη και τούμπαλιν) επανέρχονται δριμύτεροι μετά την περσινή άνοιξη με το "Καλά θα πάει αυτό, #ti_theloun_pali_aftoi". Η τραγουδίστρια που είναι και ηθοποιός και ο ηθοποιός που είναι και τραγουδιστής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα γκλιτεράτο σόου, που συνδυάζει μελωδίες - ένοχες απολαύσεις μας σε ρυθμούς disco, 80’s, 90’s, 00’s μαζί με μπόλικο χιούμορ και άλλη τόση τρέλα. Προλάβετε μία από τις τρεις ακόμα Παρασκευές στις 26 Ιανουαρίου, 9 και 16 Φεβρουαρίου, στο Red Jasper Cabaret Theater.

Idra Kayne

Διαβάστε Επίσης

Με αφορμή τη συνέχεια της συνεργασίας τους ας θυμηθούμε τι δήλωναν στο "α" τον περασμένο Μάιο η Idra Kayne και ο Χρήστος Νικολάου με αφορμή τη συνεργασία τους: "Μας έφερε κοντά το θέατρο. Δουλέψαμε μαζί σε μια παράσταση το ‘19, αν και είχαμε ρίξει και κάποιες κλεφτές ματιές σε μια οντισιόν πριν πολλά πολλά χρόνια. Μετά ήρθε ο Covid κι επειδή μένουμε πολύ κοντά περάσαμε πολλές ώρες μαζί εκείνη την περίοδο”, σχολιάζει η Idra Kayne, ενώ ο Χρήστος Νικολάου συμπληρώνει: "Πάντα σκεφτόμουν κι έλεγα στην Idra: "Έλα να κάνουμε κάτι μαζί”. Μέχρι που ήρθε τελικά η στιγμή αυτό να συμβεί”. Φαίνεται ότι η παράσταση, πίσω από τους ύμνους "It’s raining men”, "Του Αιγαίου τα μπλουζ", "Hot Stuff" και "Είναι φάση το αγόρι”, έχει στον πυρήνα της τη σχέση και το χιούμορ των ερμηνευτών. Άλλωστε, και οι δύο παραδέχονται ότι οι χαρακτήρες τους στη σκηνή είναι βασισμένοι στους ίδιους, καθώς είναι και οι δύο… "γελοίοι τύποι”.

Χρήστος Νικολάου

Η ιδέα και τα κείμενα είναι του Χρήστου Νικολάου. Τους φωτισμούς υπογράφει ο Στράτος Καραγιάννης. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Καλά θα πάει αυτό! #ti_theloun_pali_aftoi

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 140 '

Ο “αφρικανικός γατόπαρδος” Idra Kayne και ο “μπλέκομαι παντού” Χρήστος Νικολάου σας υποδέχονται σε ένα ζεστό και φιλικό χώρο και παρουσιάζουν μια φανταστική μουσική περφόρμανς. Εκείνη τραγουδίστρια που παίζει…Εκείνος ηθοποιός που τραγουδά… Και οι δύο μαζί ένα μοναδικό δίδυμο που κάνει έκρηξη στη σκηνή! Μας καλούν να κουνήσουμε γοφό σε ρυθμούς disco, 80’s, 90’s, 00’s σε ένα πρόγραμμα με ένοχες ηδονές, τραγούδια που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, ακόμα και όσοι δεν το παραδεχόμαστε. Μουσική, Χορός, θέατρο, παγιέτες, ιερές μυήσεις, sex , νυφικά και καλοκαιρινές διακοπές... δεν ξέρουμε αν είναι για πάντα...αλλά σίγουρα θα είναι για 4 Παρασκευές.

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κέντρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.

Κατερίνα Πατσιάνη: "Το Πολυτεχνείο είναι ακόμη ζωντανή, βιωμένη μνήμη"

Με αφορμή τις τελευταίες παραστάσεις του "Tank / Όλη νύχτα εδώ" στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν από την ομάδα RMS MATAROA που σκηνοθετεί ο Μάνος Βαβαδάκης, μιλήσαμε με την ηθοποιό Κατερίνα Πατσιάνη για τη μοναδική παράσταση της φετινής σεζόν που μιλά για όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 1973.

Νεκτάριε Λιονάκη πώς "Το Nόημα" της Μαρίας Λαϊνά έγινε "Ζάχαρη" κι εσείς "ένα πείραμα για την εμμονή της κατάκτησής της";

Τι σχέση έχει η "Ζάχαρη" με την ψυχική ισορροπία; Μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη για την πρώτη του παράσταση που έρχεται τον Μάιο στο "Μπάγκειον" και κάνει -στην κυριολεξία- πραγματικότητα ένα όνειρό του.