"Στα μπετά": Ο Λάμπρος Φισφής ετοιμάζει το νέο του stand up comedy σόλο

Τα νέα του κείμενα θα δοκιμάσει ο δημοφιλής κωμικός σε μια work in progress παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Christmas Theater τα Χριστούγεννα.

Αυτά είναι - Λάμπρος Φισφής

Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη του παράσταση "Αυτά ξανά είναι”, ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει στο Christmas Theater με το νέο work in progress σόλο του με τίτλο "Στα μπετά". Στο νέο του ραντεβού με τους φαν του stand up comedy στις 25 Δεκεμβρίου, ο δημοφιλής κωμικός παρουσιάζει τα φρέσκα του κείμενα και το κοινό παίρνει το ρόλο της κριτικής επιτροπής και αποφασίζει. Τι είναι αστείο και τι όχι; Τι κείμενα περνάνε στην επόμενη φάση; Τι θεματολογίες θα πάνε στον τελικό; Πόσες ακόμα ατάκες reality τηλεπαιχνιδιών θα χρησιμοποιήσει για να μας βάλει στο κλίμα; 

Μέσα από το νέο του υλικό ο Λάμπρος Φισφής θα μας μιλήσει για γάμους σε παρεκκλήσια, περίεργα ονόματα παιδιών, στάδια καυγάδων σε μία σχέση, τις ιδιαιτερότητες του παλιατζή, τα λάθη του γυμναστηρίου, την υποβάθμιση ζωής του κάμπινγκ, τις μπόμπες που πίναμε στα 90s, τις επιστημονικές έρευνες που δοξάζουν τον Έλληνα, τις περιπέτειες με τα παιδιά του, τα κουλά κάθε δίαιτας και το τι γίνεται όταν κλείνεις τα 40.

Κάψε το σενάριο Λάμπρος Φισφής
Λεωνίδας Τούμπανος©

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο Φισφή

Με πλέον κοντά στα 15 χρόνια καριέρας στην πλάτη του έχει παρουσιάσει τρία stand up comedy solo shows: "Να ένας σοφός", "Δες το θετικό" και "Να το φως", ενώ τεράστια επιτυχία έκανε και η best of παράστασή του "Αυτά είναι" με δύο sold out παραστάσεις στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Τάε Κβον Ντο) και το Christmas Theater με 10.000 θεατές συνολικά, αποτελώντας τη μεγαλύτερη παράσταση stand up comedy που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.
Ο Λάμπρος Φισφής είναι δημιουργός και παρουσιαστής του τηλεοπτικού comedy show "Κάψε το Σενάριο", του τηλεπαιχνιδιού "Οι 100", αλλά και των επιτυχιών "Big Talk" και "Small Talk" του YouTube και του late night talk show "Βραδινές Ιστορίες". Μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ κωμωδίας, του "Athens Comedy Festival".

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Η κασέτα" θα παίζει για λίγο ακόμη στο Σταθμός

Το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη, το οποίο ανέβασε ο γνώστης του συγγραφικού της σύμπαντος Μάνος Καρατζογιάννης, μετρά τις τελευταίες εμφανίσεις του στο σανίδι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Το "4 + ένα" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά είναι μια σπουδή πάνω στα στοιχεία της φύσης (μας)

Το νέο έργο της Κυριακής Νασιούλα είναι μία συνάρτηση χορού και επιστήμης που θα επιτρέψει στα στοιχεία της φύσης να καταλάβουν την αίθουσα της Κεντρικής Σκηνής.

Λευτέρης Γιοβανίδης: "Με τους Τούρκους συναδέλφους μας θέλαμε να μιλήσουμε για τη δύναμη που έχει η τέχνη να ενώνει"

Διαβάστε τι μας είπε ο σκηνοθέτης του σημαντικού εγχειρήματος που φέρνει επί σκηνής Έλληνες και Τούρκους ηθοποιούς στη σπουδαία σαιξπηρική τραγωδία, "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", που έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής (16-19/5) μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις της στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη.

Νεκταρία Γιαννουδάκη: "Η επικαιρότητα αποδεικνύει ότι η πατριαρχία ακόμα καλά κρατεί"

Στο νέο ανέβασμα του κλασικού έργου του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα "Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα" που υπογράφει σκηνοθετικά ο Αλέξανδρος Κοέν, η γνωστή ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη που είδαμε πολύ πρόσφατα και στο "Da" με τον Γρηγόρη Βαλτινό, όπως και στις τηλεοπτικές "Ψυχοκόρες", υποδύεται το ρόλο της οικονόμου στο πλευρό της "Μπερνάρντα" Αιμιλίας Υψηλάντη.

Το "Farewell / Εν τόπω χλοερώ" είναι αφιερωμένο σε όσους δεν θα έρθουν αλλά έστειλαν καρτούλα αλλαγής

Η Βάσια Ατταριάν και η ομάδα Ντουθ επανέρχονται μετά το talk of the town "Nostalgia generation" και μοιράζονται μαζί μας αποκλειστικά ένα σημείωμα με εξαιρετικές αφιερώσεις.

Νέες φωτογραφίες από τη "Γραμμή του ορίζοντος" του Εθνικού

Ρίχνουμε μια ματιά στο σκηνικό σύμπαν της νέας και τελευταίας παράστασης που ετοιμάζει η Πειραματική για φέτος, η οποία παρουσιάζει στη σκηνή το εμβληματικό βιβλίο του Χρήστου Βακαλόπουλου.

"Η Θάλασσα κι ο Γέρος": Ένα νέο έργο με τον Τάσιο Νούσια, σε καλοκαιρινή περιοδεία

Ανακαλύψτε τους σταθμούς της νέας παράστασης που σκηνοθετεί η Μαρλέν Καμίνκσι και που βασίζεται στο αριστούργημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ "Ο γέρος και η θάλασσα".