Ένα τρελό χριστουγεννιάτικο drag ρεβεγιόν στο Red Jasper Cabaret Theatre

Οι drag queens Marianah Grindr και Φιλοθέη συναντιούνται για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή και στήνουν ένα ξέφρενο εορταστικό show.

Ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν

Οι drag queens Marianah Grindr και Φιλοθέη συναντιούνται για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή και στήνουν ένα ξέφρενο εορταστικό show για να αποχαιρετήσουν τη χρονιά που πέρασε και να επιφυλάξουν το καλύτερο ποδαρικό σε αυτήν που καταφθάνει. Μας υπόσχονται "Ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν" με την απόλυτη εορταστική διάθεση, μουσική, τραγούδια, χορό, νταλκά και παράνοια, καθώς και εκλεκτούς καλεσμένους που θα μοιραστούν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες εμπειρίες και θα ντύσουν τη νύχτα με τις φωνές τους. Μαζί τους η queer (τ)ράπερ Dolly Vara (24/12). Τα κείμενα είναι του Θεόφιλου Σπηλιόπουλου και του Σοφοκλή Βλάχου. Οι φωτισμοί είναι της Ιωάννας Αθανασίου. Στο πιάνο επί σκηνής ο Οδυσσέας Μιχαλάκης.

Ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 120 '

Σε μια «τηλεοπτική» θεατρική εκπομπή συναντιούνται για πρώτη φορά οι δύο drag queen για να αποχαιρετήσουν τη χρονιά που πέρασε, με μουσική, χορό και δικές τους χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κέντρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Άτλας της δεκαετίας του 2000": Νέες φωτογραφίες και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την παράσταση του Παντελή Φλατσούση

Βλέπουμε νέο υλικό από τη Κεντρική Σκηνἠ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου ο σκηνοθέτης θα έχει μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Δημήτρη Παπανικολάου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/05/2024

"Άλλες εποχές": Βλέπουμε νέες φωτογραφίες από το έργο του Πίντερ για τα αινίγματα της μνήμης

Νέα ματιά στο σκηνοθετικό σύμπαν του Άρη Τρουπάκη μάς δίνουν οι φωτογραφίες από τη σκηνή του θεάτρου της Οδού Κυκλάδων, όπου ερμηνεύουν ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Δέσποινα Κούρτη και η Ερατώ Πίσση.

"Περιμένοντας τον Γκοντό": Ένα κορυφαίο ανέβασμα Μπέκετ από τον Θόδωρο Τερζόπουλο

Είδαμε στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση τη μνημειώδη παράσταση που σκηνοθέτησε ο διεθνής Έλληνας δημιουργός με το ιταλικό Emillia Romagna Teatro.

Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα μιλούν για το "Reunion The Musical" σε μια κοινή συνέντευξη

Οι τέσσερις αγαπημένοι ερμηνευτές πρωταγωνιστούν στο πρωτότυπο μιούζικαλ της Θέμιδας Μαρσέλλου που έχει στον πυρήνα του τα 90s, πλάι σε ένα θίασο γεμάτο ενέργεια (Παλλάς, από 17/5).

"Stereophonic": Μια ελληνική θεατρική συμπαραγωγή υποψήφια για 13 βραβεία Τόνι!

Πρόκειται για την παράσταση σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions, με θέμα την ιστορία μιας ροκ μπάντας.

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.