Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στη Ρεματιά Χαλανδρίου

Με τις best of «Παραγγελιές» του έρχεται ο γνωστός κωμικός στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς.

Χριστόφορος Ζαραλίκος

Μετά την επιτυχημένη σειρά καλοκαιρινών παραστάσεων στον Θερινό Κινηματογράφο Τριανόν, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σημειώνει ξανά "Παραγγελιές" στο open air Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. Τα γέλια μέχρι δακρύων είναι εγγυημένα στην άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση όπου ο γνωστός για την καυστική του γλώσσα κωμικός έχει ετοιμάσει έναν ολόκληρο κατάλογο που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις, από τους πολιτικούς αρχηγούς (Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος), τα πολιτικά κόμματα (Σύριζα, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ), τα μνημόνια, τα Έθιμα, την Εκκλησία μέχρι τις ερωτικές σχέσεις, την αριθμολογία, τις συνωμοσιολογίες, το τηλεμάρκετινγκ, την αρχαία Ελλάδα, τον πόλεμο και ό, τι άλλο του ζητήσουν φυσικά τα… "μανάρια" του!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ. | Προπώληση μέσω ticketservices.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Παραγγελιές

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η νέα άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση του γνωστού κωμικού διαμορφώνεται από το κοινό. Ενδεικτικά στον κατάλογο περιλαμβάνονται: πολιτικά, κοινωνικά, αθλητικά θέματα, έθιμα, σχέσεις, η Εκκλησία, αριθμολογία, συνωμοσιολογίες, το τηλεμάρκετινγκ, η αρχαία Ελλάδα, ο πόλεμος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας κλείνει τα 30 και ανακοινώνει το φετινό του πρόγραμμα

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, έμαθε τις δράσεις του φεστιβάλ (για τις οποίες έχει ανοίξει προπώληση) και σας λέει ποιες ξεχώρισε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
22/05/2024

Είστε έτοιμοι να γίνετε μέλη της "Respublica" του σκηνοθέτη του "Rohtko";

Λίγες θέσεις μένουν ακόμη διαθέσιμες στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα για τη νέα δουλειά του Λούκας Τβαρκόφσκι, που βρίσκεται στα όρια σινεμά, θεάτρου και rave party.

Έρχεται το 7ο Διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος με τον Αργύρη Ξάφη και τη Σεσίλ Μικρούτσικου

Με τίτλο "Ο καταποντισμός των μύθων" επιστρέφει για άλλη μια χρονιά στο Λυγουριό της Αργολίδας το σημαντικό εργαστήρι του Εθνικού. Επίκεντρο για φέτος θα είναι ο "Οιδίπους Τύραννος" του Σοφοκλή.

"Και λέγε λέγε": Η νέα ανατρεπτική παράσταση της αιρετικής δημιουργού Λένας Κιτσοπούλου μιλά μόνο μόνο μόνο για τον έρωτα

Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για το πολυαναμενόμενο έργο που έκανε πρεμιέρα στη σκηνή Φρυνίχου του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν και δεν θα περάσει απαρατήρητο και δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της παράστασης.

Ο "Αίας" του Γιώργου Νανούρη με τον Μιχάλη Σαράντη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι

Η επιτυχημένη παράσταση, η οποία έκανε μονόλογο του έργο του Σοφοκλή ενσωματώνοντας σε αυτό και τη ζωγραφική, θα παρουσιαστεί σε ανοιχτά θέατρα εντός (κι εκτός) Αττικής.

"Uncanny Valley": Περφόρμανς για ένα ρομπότ

Η πολυβραβευμένη θεατρική ομάδα Rimini Protokoll επιστρέφει στην Αθήνα με μια περφόρμανς στην οποία πρωταγωνιστεί το ηλεκτρονικό αντίγραφο ενός συγγραφέα.