Κέρδισε προσκλήσεις για το «Avaton International Comedy Club»

Διαβάστε τα highlights της πρώτης στο είδος της ξεκαρδιστικής διοργάνωσης και κερδίστε προσκλήσεις παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό του Αθηνόραμα Club ως την Παρασκευή 6/6.

Κέρδισε προσκλήσεις για το «Avaton International Comedy Club»

Στο πρώτο «Avaton International Comedy Festival» (8-14/6) θα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε διαφορετικές μορφές κωμωδίας: πέρα από το κλασικό stand up comedy (ο Λάμπρος Φισφής θα παρουσιάσει τον μονόλογο «Να ένας σοφός» και ο Δημήτρης Δημόπουλος την «Υπερπαραγωγή»), θα δούμε μουσικό stand up (από τον Αριστοτέλη Ρήγα), works in progress (καινούργια κείμενα υπό δοκιμή από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και τον Διονύση Ατζαράκη) και improv (το απαιτητικό είδος του αυτοσχεδιασμού).

Εξίσου σημαντική είναι η γνωριμία με ξένους κωμικούς, οι οποίοι έρχονται με μεγάλη ανυπομονησία να γνωρίσουν τη χώρα μας και το ελληνικό κοινό της κωμωδίας. Στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν, ο Stephen K. Amos, o Rod Ben Zeev και ο Pete Johansson – δεν χρειάζεται να πούμε να μην τους χάσετε!

Όλα αυτά, μαζί με workshops κωμωδίας και μεταμεσονύχτιες παραστάσεις raw, βλέπε τολμηρού, υλικού (την Παρασκευή και το Σάββατο), τα έχουν ετοιμάσει με φροντίδα ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς, καλλιτεχνικοί διευθυντές του θεάτρου Άβατον, για να μας προσφέρουν μια εβδομάδα γεμάτη ξεκαρδιστικό γέλιο.

Για να κερδίσετε προσκλήσεις για το πρώτο «Avaton International Comedy Festival», τσεκάρετε το πρόγραμμα, κάντε like και share στο σχετικό post στο Facebook του «αθηνόραμα Club», και comment με την ημέρα που προτιμάτε για να μπείτε στην κλήρωση. Σπεύσατε, η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουνίου!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"801,5 μ.": Θέατρο ντοκουμέντο για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο "Τζένη Καρέζη"

Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Χάρης Πεχλιβανίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Δηπεθε Ιωαννίνων, έρχεται για λίγες παραστάσεις από την Ήπειρο στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2024

Πρεμιέρες: Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 9 έως 15 Μαΐου και ξεχωρίζουν.

Στην πρόβα του "Άτλαντα της δεκαετίας του 2000" αναρωτηθήκαμε: Είναι τα 00s ήδη ιστορία;

Το "α" βρέθηκε στη νέα δουλειά του Παντελή Φλατσούση όσο ήταν ακόμη εν εξελίξει, πήρε μια ιδέα από την καινούργια αναμέτρησή του με τη μνήμη και το παρελθόν και ρώτησε το καστ: "Τι θυμάσαι από το 2000;".

Θεόδωρος Τερζόπουλος: "Η ζωή είναι μια παρένθεση μέσα στη μεγάλη επικράτεια του θανάτου"

Το θέατρο Άττις του Θεόδωρου Τερζόπουλου συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας και ανοίγεται σε νέους στοχασμούς. Διαβάστε όσα μας είπε ο κορυφαίος δημιουργός με αφορμή τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις "Περιμένοντας τον Γκοντό" στη Στέγη (15-19/5) και "Ορέστεια" στην Επίδαυρο (12-13/7).

Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Τι είδαμε τελικά τη σεζόν 2023-24;

Νέες πρεμιέρες αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, παρ’ όλα αυτά, καθώς την Κυριακή των Βαΐων κατέβασαν αυλαία οι περισσότερες παραστάσεις του χειμώνα, ο εθιμοτυπικός απολογισμός της σεζόν προσφέρει μια καλή εικόνα της.

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.