Η Στέλλα είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που δέχεται συνεχώς σεξουαλική παρενόχληση από τους άντρες εργοδότες και συναδέλφους της. Όταν χάνει την υπομονή της, αποφασίζει να υποδυθεί έναν άντρα και σε σύντομα γίνεται διευθυντής αλλά και περιζήτητος γαμπρός.
Ένας αγαθιάρης αντιδρά στις προσπάθειες της μητέρας του να τον παντρέψει. Ένα προξενιό με μια εύπορη αλλά εξίσου αφελή κοπέλα θα καταλήξει σε έρωτα, αλλά ο πατέρας της νύφης απαιτεί από τον Μικέ να βρει δουλειά προτού παντρευτεί την κόρη του.
Μετά την επιστροφή του γιου του Γιώργου που σπούδαζε στη Σουηδία, ο Αντώνης Δελησταύρου, χήρος εδώ και χρόνια, του αναθέτει τη διεύθυνση του εργοστασίου για να απαλλαγεί ο ίδιος και για να ξαναφτιάξει την προσωπική του ζωή. Κάθε φορά όμως που γνωρίζει μια ενδιαφέρουσα γυναίκα, βρίσκει μπροστά του τον ίδιο πάντα αντίζηλο, το γιο του.
Η ζωή της νομπελίστριας φυσικού και χημικού από τα πρώτα πειράματά της μέχρι τις ανακαλύψεις που άλλαξαν τον κόσμο όπως τον ξέραμε.
Όταν ένα ηφαίστειο ενεργοποιείται και ισοπεδώνει μια ορεινή κωμόπολη, ένας γεωλόγος μετατρέπεται σε ήρωα που σώζει την όμορφη δήμαρχο και την οικογένειά της.
Ένας άνεργος ηθοποιός μεταμφιέζεται σε γυναίκα για να πάρει ένα ρόλο σε μια σαπουνόπερα.
Ένας σωματοφύλακας αναλαμβάνει την προστασία του μισητού εχθρού του για ένα εικοσιτετράωρο.
Ένας επίδοξος συγγραφέας επιστρέφει στο Παρίσι για να διεκδικήσει την κηδεμονία της κόρης του. Με αυτή την αφορμή θυμάται την ερωτική ιστορία που έζησε εκεί στη μεταπολεμική περίοδο με τη μητέρα της, μια πλούσια Αμερικανίδα που είχε τραγική κατάληξη.
Έπειτα από ένα περίεργο ατύχημα, η 29χρονη Άνταλαϊν μένει για πάντα νέα. Ζώντας για δεκαετίες μια μοναχική ζωή, απομακρυσμένη ακόμα και από την… ηλικιωμένη πλέον κόρη της, θα ερωτευτεί έναν γοητευτικό φιλάνθρωπο και θα αναρωτηθεί σοβαρά για τις επιλογές της.
Ένας δάσκαλος διορίζεται σε ένα σχολείο με πλούσιους, κακομαθημένους μαθητές, οι οποίοι προσπαθούν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη με τις φάρσες τους.
Πέντε φιλενάδες περνάνε ένα τριήμερο ξεφαντώματος στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια του οποίου μισθώνουν έναν στρίπερ. Η επίσκεψή του ολοκληρώνεται όμως με εντελώς απρόοπτα αποτελέσματα.
Μια φιλόδοξη δημοσιογράφος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την καριέρα της για να συμπαρασταθεί στην άρρωστη από καρκίνο μητέρα της, Και με αυτή την αφορμή μαθαίνει πράγματα για τους γονείς της που δεν γνώριζε.
Το πάρκο Τζέλιστοουν κινδυνεύει και ο αρκούδος Γιόγκι, ο φίλος του Μπου Μπου, ο δασοφύλακας Σμιθ και μια σκηνοθέτις ντοκιμαντέρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το σώσουν.