Ο Παντελής και η Μαρίκα προσπαθούν μετά βίας να εξασφαλίσουν τα μέσα για να ζήσουν την πολυμελή οικογένειά τους, περιμένοντας παράλληλα να έρθει στον κόσμο το δέκατο παιδί τους. Τα πράγματα όμως γίνονται εξαιρετικά δύσκολα όταν η Μαρίκα γεννάει τρίδυμα και το ζευγάρι αναγκάζεται να σκεφτεί την υιοθεσία ενός τουλάχιστον παιδιού τους.
Τρεις νεαροί παρασύρουν τον φιλάσθενο θείο τους στην ντόλτσε βίτα, πιστεύοντας ότι θα πεθάνει σύντομα και θα τον κληρονομήσουν.
Ένας επαρχιώτης δέχεται να βοηθήσει μια κοπέλα που έχει πρόθεση να αυτοκτονήσει, οπότε εμφανίζεται στους γονείς της σαν μνηστήρας της.
Ένας μεσήλικος θέλει να παντρευτεί μια δεκαοχτάρα, αλλά σύντομα διαπιστώνει ότι η διαφορά ηλικίας δεν τους επιτρέπει να ευτυχήσουν.
Ο 12χρονος Κόνορ δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη βαριά ασθένεια της μητέρας του, ενώ στο σχολείο εκφοβίζεται και βασανίζεται συστηματικά από τους συμμαθητές του. Ένα βράδυ η εμφάνιση ενός τέρατος/γιγάντιου δέντρου στο παράθυρό του, που θέλει να του διηγηθεί τρεις ιστορίες, θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.
Ο υπεύθυνος προσωπικού ενός νεοϋρκέζικου ουρανοξύστη μαθαίνει ότι ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης του τελευταίου ορόφου είναι ένας στυγνός απατεώνας, ο οποίος καταχράστηκε εκατομμύρια, μαζί και τα λεφτά των συναδέλφων του. Αποφασίζει να τον εκδικηθεί συγκροτώντας μια συμμορία της συμφοράς και οργανώνοντας μια παράτολμη ληστεία.
Ο Σαρλί Ματέι είναι ένας συνταξιοδοτημένος μαφιόζος ο οποίος πιστεύει ότι θάβοντας το 38άρι του θα μπορούσε να σβήσει τα ίχνη από το ένοχο παρελθόν του. Τρία χρόνια μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, οι παλιοί του συνάδελφοι θα τον γαζώσουν με 22 σφαίρες. Αυτός όμως καταφέρνει να ξεγελάσει το θάνατο κερδίζοντας δικαιωματικά το παρατσούκλι «αθάνατος».
Η Κλαούντια είναι μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων, η οποία τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της. Όταν η τελευταία πεθαίνει, εκείνη αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τον… καταψύκτη, τη στιγμή που στα πόδια της αρχίζει να μπλέκεται ο Σιμόνε, ένας άφθαρτος αστυνομικός της δίωξης οικονομικού εγκλήματος που την ερωτεύεται.
Ένας αντισυμβατικός, δευτεροκλασάτος δικηγόρος, με γραφείο το… πίσω κάθισμα μιας λιμουζίνας, αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός πλούσιου πελάτη. Η φαινομενικά απλή υπόθεσή του, όμως, εξελίσσεται σε μια θανάσιμα επικίνδυνη ιστορία.
Οι περιπέτειες ενός αποτυχημένου ντετέκτιβ που προσπαθεί να παντρευτεί την κοπέλα που αγαπά.
Ένας πρώην μυστικός πράκτορας, που εγκατέλειψε την υπηρεσία και έγινε βουδιστής μοναχός, επανέρχεται στη δράση αναζητώντας τα ίχνη ενός θρησκόληπτου serial killer.
Η Λούσι Χιλ, στέλεχος μιας μεγάλης εταιρείας τροφίμων του Μαϊάμι, αναλαμβάνει να συμμαζέψει ένα εργοστάσιο παραγωγής σε μια κωμόπολη της Μινεσότα. Ο παγωμένος αμερικανικός Βορράς, όμως, της επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.
Ο Τομ Λάντλοου, ένας βετεράνος αστυνομικός, βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και ενοχοποιείται για τη δολοφονία ενός συναδέλφου του. Κι ενώ υποτίθεται πως προστατεύεται από μια αδελφότητα αστυνομικών, στην πορεία αποδεικνύεται πως δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί κάθε φορά.
Ένας ξενοδοχοϋπάλληλος που έχει φετίχ να παίρνει μάτι, εμποδίζει μια συμμορία που έχει εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο να πραγματοποιήσει μια διάρρηξη, αλλά κερδίζει και το χέρι της αφεντικίνας του.
Ένας μηχανικός αυτοκινήτων προσπαθεί να αποδείξει ότι διαθέτει υποκριτικό ταλέντο.
Δύο ηλίθιοι γκαφατζήδες ξεκινούν ένα μεγάλο ταξίδι για να επιστρέψουν ένα χαμένο χαρτοφύλακα στην όμορφη ιδιοκτήτριά του.