Όλα όσα θα δούμε τον Δεκέμβριο στο Netflix

Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με νέες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες, ντοκιμαντέρ και άλλες πολλές εκπλήξεις που θα μας περιμένουν αυτόν τον μήνα στο Netflix.

'Berlin' 'Berlin'

Σειρές
 

"Sweet Home"

"Sweet Home" (2η σεζόν)

Ποιος χτυπάει την πόρτα; Τέρας, άνθρωπος ή υβρίδιο; Το ρίσκο είναι υψηλότερο από ποτέ, καθώς τα πράγματα περιπλέκονται και κανείς δεν είναι ασφαλής από τη μόλυνση.
Έρχεται στις 01/12/2023.

"Blood Coast"

"Blood Coast"

Όταν ένας έμπορος ναρκωτικών προσπαθεί να κατακτήσει τη Μασσαλία, ένας αστυνομικός και η ριψοκίνδυνη ομάδα του υποδέχονται μια νέα συνάδελφο που έχει το δικό της σχέδιο.
Έρχεται στις 06/12/2023

"I Hate Christmas"

"I Hate Christmas" (2η σεζόν)

Έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, αλλά τώρα η Τζιάνα είναι ερωτευμένη κι έτοιμη να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων — ακόμα κι αν το απειλήσουν νέα προβλήματα.
Έρχεται στις 07/12/2023

"My Life with the Walter Boys"

"My Life With the Walter Boys"

Όταν μια τραγωδία αναστατώνει τη ζωή της, μια έφηβη μετακομίζει με τη θετή της οικογένεια σε μια μικρή πόλη και παίρνει μαθήματα για την αγάπη, την ελπίδα και τη φιλία.
Έρχεται στις 07/12/2023

"Singles Inferno"

"Η κόλαση των Single" (3η σεζόν)

Μια νέα φουρνιά single αναζητά την αγάπη σε ένα απομακρυσμένο νησί – και ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο δράματα, πάθος και τα συναφή για μια ευκαιρία στον Παράδεισο.
Έρχεται στις 12/12/2023

"Car Masters: Rust to Riches"

"Car Masters: Από τη μάντρα στη χλιδή" (5η σεζόν)

Νέα πρόσωπα προστίθενται στην παρέα του Συνεργείου Γκόθαμ καθώς ετοιμάζονται να πάνε τη δουλειά τους στο επόμενο επίπεδο — αλλά θα χρειαστεί δουλειά και δημιουργικότητα.
Έρχεται στις 13/12/2023

"Tα φτερά της φιλοδοξίας"

"Τα φτερά της φιλοδοξίας" (2η σεζόν)

Η Άσλι και η Λάλε αναγκάζονται να μην ακολουθήσουν τους κανόνες και βιώνουν νέες προκλήσεις καθώς αγωνίζονται να επιβιώσουν στην αμείλικτη βιομηχανία των μίντια.
Έρχεται στις 14/12/2023

the crown

"The Crown" (6η σεζόν - Μέρος 2ο)

Με την οριστική αλλαγή της Κοινοπολιτείας, η Ελισάβετ Β' αναλογίζεται τη ζωή και την παρακαταθήκη της και ανοίγει τον δρόμο στους διαδόχους της, Κάρολο και Γουίλιαμ.
Έρχεται στις 14/12/2023

"Love is Blind"

"Love is Blind Brazil: After the Altar"

Παίκτες προηγούμενων σεζόν της σειράς "Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Βραζιλία" ξανασυναντιούνται σε αυτό το ειδικό επεισόδιο γεμάτο δράμα, αποχαιρετισμούς και αναθερμάνσεις.
Έρχεται στις 20/12/2023

"Gyeongseong Creature"

"Το Τέρας της Γκιονγκσόνγκ" (1η σεζόν - Μέρος 1ο)

Γκιονγκσόνγκ, 1945. Τη σκοτεινή εποχή της αποικιοκρατίας στη Σεούλ, ένας επιχειρηματίας και μια ντετέκτιβ αντιμετωπίζουν ένα τέρας που γέννησε η ανθρώπινη απληστία.
Έρχεται στις 22/12/2023

"Berlin"

"Berlin"

Στο ζενίθ της ακμής του, πριν από τα γεγονότα του "La Casa De Papel”, ο Berlin και μια δαιμόνια συμμορία σχεδιάζουν στο Παρίσι μία από τις πιο φιλόδοξες ληστείες του.
Έρχεται στις 29/12/2023

Ταινίες
 

"Leave the World Behind"

"Leave the World Behind"

Οι διακοπές μιας οικογένειας σ' ένα πολυτελές σπίτι παίρνουν άλλη τροπή, όταν μια κυβερνοεπίθεση αχρηστεύει τις συσκευές τους και δύο ξένοι εμφανίζονται στην πόρτα τους.
Έρχεται στις 08/12/2023

"Familia"

"Φαμίλια"

Καθώς μια οικογένεια συζητά τρώγοντας για το μέλλον του ειδυλλιακού ελαιώνα της, οι περίπλοκες σχέσεις των μελών της αναδύονται μέσα από γέλια και εξομολογήσεις.
Έρχεται στις 15/12/2023

"Chicken Run: Dawn of the Nugget"

"Οι κότες το 'σκασαν: Η Αυγή της Κοτομπουκιάς"

Μια ατρόμητη παρέα από κότες συσπειρώνεται για να σώσει το είδος της από μια ανησυχητική νέα απειλή: μια κοντινή φάρμα που μαγειρεύει κάτι ύποπτο.
Έρχεται 15/12/2023

"Maestro"

"Maestro"

Μια εντυπωσιακή και παράφορη ερωτική ιστορία για τη σχέση του Λέοναρντ Μπερνστάιν με τη Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν που κράτησε μια ζωή.
Έρχεται στις 20/12/2023

"Rebel Moon"

"Rebel Moon — Μέρος 1: A Child of Fire"

Όταν ένας ειρηνικός οικισμός σε ένα μακρινό φεγγάρι απειλείται από τον στρατό ενός δεσποτικού βασιλιά, μια μυστηριώδης ξένη γίνεται η μόνη του ελπίδα για επιβίωση.
Έρχεται στις 22/12/2023

Ντοκιμαντέρ
 

"World War II: From the Frontlines"

"Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Από τα Μέτωπα"

Μέσα από ψηφιακά βελτιωμένο αρχειακό υλικό και φωνές απ' όλες τις πλευρές της σύγκρουσης, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ζωντανεύει τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο όπως ποτέ άλλοτε.
Έρχεται στις 07/12/2023

"Headliners Only: First Look"

"Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only"

Από τα παλιά χρόνια μέχρι την ανάδειξή τους στην κορυφή, ο Κέβιν Χαρτ και ο Κρις Ροκ προσφέρουν μια ανεπανάληπτη ματιά από το παρασκήνιο στη φιλία και την καριέρα τους.
Έρχεται στις 12/12/2023

Comedy Specials
 

"Stavros Halkias: Fat Rascal"

Stavros Halkias: Fat Rascal

Ο καυστικός κωμικός Σταύρος Χαλκιάς χλευάζει τον τεχνολογικό πολιτισμό, τα αεροπορικά ταξίδια, το σεξ και τον εαυτό του σ' αυτό το πικάντικο, άγριο και αυθάδικο σταντ απ.
Έρχεται στις 05/12/2023

"Trevor Noah: Where Was I"

Trevor Noah: Where Was I

Νέο σταντ απ με τον Τρέβορ Νόα.
Έρχεται στις 19/12/2023

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.