Ο Γκάι Ρίτσι φέρνει το "Τhe Gentlemen" στη μικρή οθόνη για το Netflix

Μια νέα σειρά από τον γνωστό σκηνοθέτη έρχεται στο Netflix, εμπνευσμένη από τη γκανγκστερική ταινία του με τους Μάθιου ΜακKόναχι, Tσάρλι Χάναμ και Κόλιν Φάρελ.

'Τhe Gentlemen' 'Τhe Gentlemen'

Η γνωστή ταινία του Γκάι Ρίτσι που κυκλοφόρησε το 2019 γίνεται σειρά από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, ο οποίος σκηνοθετεί τα 2 πρώτα επεισόδια, από τα 8 συνολικά, και συνεργάζεται στο σενάριο με τον Μάθου Ριντ ("Peaky Blinders"). Το πρωτότυπο καστ αντικαθιστούν, μεταξύ άλλων, οι Θίο Τζέιμς ("Τhe White Lotus”), Kάγια Σκοντελάριο ("Skins") και Ντάνιελ Ινγκς ("Lovesick").

Κάτι μεταξύ κωμωδίας και δράσης, η σειρά ακολουθεί έναν πλούσιο νεαρό κληρονόμο καθώς εισχωρεί στον εγκληματικό βρετανικό υπόκοσμο και εμπλέκεται με την γκανγκστερική κοινότητα, για το καλό της οικογένειάς του.

Μιλώντας στο Netflix, ο δημιουργός είπε: "Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε και πάλι τους φαν σε αυτόν τον κόσμο, συστήνοντας νέους χαρακτήρες και τις ιστορίες του, και είμαι ενθουσιασμένος που αυτό θα συμβεί με ένα εξαιρετικά ταλαντούχο καστ ηθοποιών". 

"Τhe Gentlemen"

Το "Τhe Gentlemen" θα κυκλοφορήσει στο Netflix το 2024.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
08/05/2024

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.