Ξετυλίγουμε χριστουγεννιάτικο HD πακέτο

H Cosmote TV ενισχύει το πρόγραμμά της με ένα νέο pop up κινηματογραφικό κανάλι που έχει άκρως χριστουγεννιάτικο χρώμα, αποφασισμένη να κρατήσει την οικογένεια στους καναπέδες.

Ξετυλίγουμε χριστουγεννιάτικο HD πακέτο

Αποφασισμένη να κρατήσει όλη την οικογένεια στους καναπέδες κατά τη διάρκεια της εορταστικής ­περιόδου φαίνεται να είναι η Cosmote TV, καθώς ενισχύει το πρόγραμμά της με ένα νέο pop up κινηματογραφικό κανάλι που έχει άκρως χριστουγεννιάτικο χρώμα. Μέχρι και τις 6/1, το Cosmote Cinema Christmas HD φέρνει στις οθόνες δημοφιλή μπλοκμπάστερ, εορταστικές ταινίες και αγαπημένα animations, απλώνοντας το πρόγραμμά του σε τρεις ξεχωριστές ζώνες. Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε το δικό σας πρόγραμμα προβολών...

Η «Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση», o «Thor: Ragnarok» και ο «Black Panther» έρχονται στη ζώνη Fantasy Tales για τους λάτρεις της περιπέτειας· η μεγαλύτερη μάχη όμως θα δοθεί στο Family Tales: τα οσκαρικά «Coco» και «Ψυχρά και Ανάποδα», μεταξύ άλλων, έρχονται για να τεστάρουν τις τραγουδιστικές σας ικανότητες, ενώ τα κλασικά «Φαντασία 2000», «Πίτερ Παν» και «Μικρή Γοργόνα» θα σας θυμίσουν τη διαχρονική μαγεία της Ντίσνεϊ.

Ξετυλίγουμε χριστουγεννιάτικο HD πακέτο - εικόνα 1

Στη ζώνη Christmas Tales, από την άλλη, το «Holiday» θα σας κάνει να χαζέψετε για άλλη μία φορά το ονειρεμένο σπίτι της Κέιτ Γουίνσλετ στο λονδρέζικο προάστιο, εκεί όπου η Κάμερον Ντίαζ βρίσκει καταφύγιο (και τον έρωτα στο πρόσωπο του Τζουντ Λο), αλλά και να θαυμάσετε τον Κρίστοφερ Πάλμερ ως Σκρουτζ («The Man who Invented Christmas»).

Όσοι, πάλι, έχετε αδυναμία στις σειρές, αναζητήστε την κατηγορία Christmas Specials στην υπηρεσία on demand για να δείτε χριστουγεννιάτικα επεισόδια επιλεγμένων σειρών, ενώ την Παρασκευή 14/12 μη χάσετε την πρεμιέρα των νέων κύκλων των σειρών «The Good Place» (21.00) και «Will & Grace» (21.30) στο Cosmote Cinema4HD· μπορεί να μην έχουν χριστουγεννιάτικο ­θέμα, έχουν όμως μπόλικη λάμψη, καθώς βρίσκονται ανάμεσα στις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.