athinorama

New Wave Σουβλάκι

Το εθνικό μας pop food σε νέα εποχή

Βutcher’s Grill

Βutcher’s Grill Σουβλατζίδικο

Μα σουβλάκι από Black Angus;

Τι συμβαίνει όταν ένα υψηλών απαιτήσεων steak house συναντάει ένα σουβλατζίδικο; Η απάντηση στη Γλυφάδα, σε ένα concept κρεατοφαγίας που δεν έχετε ξαναδεί.

Έχει το όνομα, έχει όμως και τη χάρη το «Butcher’s Grill». O ιδιοκτήτης του Σπύρος Κεφαλληνός έχει κρεατο-ιστορία που μετράει δεκαετίες, αρχίζοντας από το νότιο ημισφαίριο, στο Σίντνεϊ, και συνεχίζοντας στα νότια των Αθηνών. Το κρεοπωλείο του στη Βούλα, το Elite Butcher, είναι πραγματικά ονομαστό. Αυτό παρέχει την εξαιρετική πρώτη ύλη που αναδεικνύει το grill στη συμβολή Λαζαράκη και Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα. Το τρυφερό, γευστικότατο Black Angus beef ελευθέρας βοσκής είναι το καμάρι της κουζίνας και ξελογιάζει τους κρεατοφάγους με πολλούς τρόπους, ανάμεσα στους οποίους T-bone, rib eye, picana, steak sandwich – ακόμη και το burger τους φτιάνεται από 100% Βlack Angus! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η σχάρα παίζει ταυτόχρονα και σε φοβερά low budget λογική, με κοτόπουλα από τα Mεσόγεια και χοιρινά από τη Σπάρτη να γίνονται φοβερά χειροποίητα σουβλάκια και γύρος. Ο Σπύρος Κεφαλληνός είχε στόχο να φτιάξει ένα χώρο νέας κρεατικής φιλοσοφίας, συνδυάζοντας τα ατού ενός high class steak house κι ενός σουβλατζίδικου. Το πέτυχε και με το παραπάνω.

TIP: Ο απόλυτος εκπρόσωπος του low budget… high quality του «Butcher’s Grill» είναι τα σουβλάκια από Black Angus (με € 2,90!). Δεν τα αποσυντονίζουν με τζατζίκι, φτιάχνουν μια λευκή σος από sour cream και γλυκιά πάπρικα.

Βutcher’s Grill Ζησιμοπούλου 7A και Λαζαράκη 45B, Γλυφάδα , τηλ. 2108947350
Elite Butcher (κρεοπωλείο) Διγενή 17, Βούλα , τηλ. 210 - 8951471

Αφετηρία:
Προορισμός: