Παλιάτσος

Στο Κόμο ή στην Παλιά Πεντέλη;


Πεύκα που θροΐζουν, δροσερός αέρας, μυρωδιά από ξύλο. Μπαίνοντας στην αυλή του «Παλιάτσου» με τους πολύχρωμους καναπέδες, το εξωτερικό μπαράκι­ ονειρικά φωτισμένο και το αναμμένο τζάκι, νομίζεις ότι βρέθηκες ξαφνικά σε ορεινό θέρετρο. Τζάκι έχει και η σάλα με τη noir αύρα, τους κόκκινους βελούδινους καναπέδες σαν σε ξεχασμένο καζίνο και το εντυπωσιακό ξύλινο μπαρ με τη μεγάλη γυαλισμένη μπάρα.

Ρομαντισμός, cosy ατμόσφαιρα, χρωματιστά ποτά, το τέλειο μπαρ για τις χειμωνιάτικες στιγμές ανάπαυλας και χαλάρωσης που ονειρεύεσαι. Στη δυνατή cocktail list, σε επιμέλεια του ταλαντούχου bartender Κωνσταντίνου Λύτρα, παίζουν όλη μέρα classic, signature και with a twist προτάσεις συν τα απολύτως trendy κοκτέιλ, ολόκληρη κατηγορία από μόνα τους, Perfect Gin & Tonic και Vermouth & Bubbles.

Το μενού, σε επιμέλεια του γνωστού σεφ Διονύση Παπανικολάου, με μεσογειακές/ελληνικές γεύσεις, τις οποίες αναδεικνύει χρησιμοποιώντας πολλά χαρακτηριστικά ελληνικά ντελικατέσεν, τα πρωτότυπα γλυκά και τα πλούσια και πολύ εντυπωσιακά παρουσιασμένα παγωτά (ναι, εδώ τα απολαμβάνουμε όλο το χρόνο), προσθέτουν πόντους σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο all day café-wine bar.

Οι πολύ φιλικές τιμές και το αισθαντικό περιβάλλον του «Παλιάτσου» έχουν δημιουργήσει γύρω του ένα δυνατό fan club από όλες τις περιοχές της Αθήνας και κάνουν το μαγαζί να διεκδικεί μία από τις πρώτες θέσεις στην ατζέντα μας για τη χειμωνιάτικη σεζόν που μόλις άρχισε.

Λάμπη Σουβαλιώτη και Πλ. Αγίας Τριάδας, Παλαιά Πεντέλη, 2108100889, Paliatsos cafe/wine bar

Ο χάρτης

Λάμπη Σουβαλιώτη & Πλ. Αγ. Τριάδας, Πεντέλη

Τηλ. 2108100889

Site:

Facebook:


Τα εστιατόρια