Δείτε το βίντεο του θεάτρου Πορεία για τη νέα του παραγωγή

Μετά τη «Μεγάλη Χίμαιρα» έρχεται στη σκηνή ένα άλλο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση

Δείτε το βίντεο του θεάτρου Πορεία για τη νέα του παραγωγή

Μετά τη «Μεγάλη Χίμαιρα» έρχεται στη σκηνή ένα άλλο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση

Δείτε το βίντεο του θεάτρου Πορεία για τη νέα του παραγωγή - εικόνα 1

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Πορεία, Δημήτρης Τάρλοου μετά την μεγάλη αγάπη που δέχτηκε η «Μεγάλη Χίμαιρα» από τον κόσμο αποφασίζει να ασχοληθεί με ένα ακόμα ψυχογραφικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, τον «Γιούγκερμαν». Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2018 και μας προετοιμάζει με ένα βιντεάκι:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ουρανός κατακόκκινος: Χρόνος πριν, χρόνος μετά": Το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη "συναντά" τα νέα μέσα

"Ραντεβού" στη σκηνή του Bios με τη Σοφία Αποστόλου, την ηρωίδα-σύμβολο μιας προσωπικής αλλά και συλλογικής πληγής που προσπαθεί να βρει την ακολουθία της σ’ ένα ασαφές σήμερα. Σκηνοθετεί η Ελένη Παργινού.

"Art & Science Micro Forum III": Χορός και επιστήμη συναντιούνται ξανά στο Flux Laboratory Athens

Η τρίτη έκδοση του Art & Science Micro Forum εστιάζει στους εσωτερικούς μας κόσμους και στο πώς αυτοί επηρεάζουν εμάς και τους γύρω μας.

Ελλάδα, Ισπανία και Μοζαμβίκη χορεύουν στην Αθήνα

Ενώ ετοιμαζόμαστε για τις εκρηκτικές Onassis Dance Days, τρεις ακόμη παραστάσεις, μία εγχώρια και δύο διεθνείς, εμπλουτίζουν την πλουραλιστική χορευτική φυσιογνωμία της πρωτεύουσας.

Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 22 έως 28 Φεβρουαρίου και ξεχωρίζουν.

Στέλιος Κασόνγκο

Τα ζητήματα ρατσισμού στην ελληνική κοινωνία απασχολούν το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Χατζηνικολάου, που σκηνοθετεί ο ίδιος μαζί με την Ελένη Σκότη, και όπου μπλέκονται η μυθοπλασία και η βιογραφική μαρτυρία.

Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα

Η Μαρία Πρωτόπαππα αποσπάει το δράμα του Λόρκα από το χρονικό πλαίσιό του και καταθέτει ένα άχρονο/διαχρονικό σχόλιο πάνω στον πατριαρχικό και ταξικό πυρήνα του, με ενδιαφέροντα αν και άνισα αποτελέσματα.