Μαγνητοσκοπημένος «Μάκβεθ» από το Οlivier Theatre

Με τον Ρόρυ Κιννήαρ στο ρόλο του στρατηγού που ονειρεύτηκε να γίνει βασιλιάς θα δούμε το σαιξπηρικό «Μάκβεθ» σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το Λονδίνο.

Μαγνητοσκοπημένος «Μάκβεθ» από το Οlivier Theatre

Με τον Ρόρυ Κιννήαρ στο ρόλο του στρατηγού που ονειρεύτηκε να γίνει βασιλιάς θα δούμε το σαιξπηρικό «Μάκβεθ» σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το Λονδίνο.

Μαγνητοσκοπημένος «Μάκβεθ» από το Οlivier Theatre - εικόνα 1

Το κοινό αναζητά φανατικά τις δορυφορικές αναμεταδόσεις που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council στο πλαίσιο του κύκλου Θέατρο στο Μέγαρο-National Theatre Live. Έτσι, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουμε θα έχουμε την εμπειρία να δούμε το σκοτεινότερο έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, τον «Μάκβεθ», σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας, Ρούφους Νόρρις, την Πέμπτη 17 Μαΐου ( ώρα 9μ.μ) στην Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής. Το Μάκβεθ ερμηνεύει ο Ρούφους Νόρρις (Η όπερα της πεντάρας, London Road) και τη Λαίδη Μάκβεθ η Aν-Μαρί Νταφ (Oil, Σουφραζέτες).
Η παράσταση προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους, μαγνητοσκοπημένη από το Olivier Theatre του Λονδίνου, διαρκεί 2 ώρες και 40 λεπτά περίπου, συμπεριλαμβανομένου του διαλείμματος και περιέχει σκηνές βίας. Τιμές εισιτηρίων € 15, 8.

Πληροφορίες: 2107282333, http://www.megaron.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η μοντέρνα "Ελένη" του ΚΘΒΕ κατεβαίνει στην Επίδαυρο

Ήρθε η στιγμή να δούμε την "Ελένη"-Έμιλυ Κολιανδρή στην Επίδαυρο. Η τραγωδία του Ευριπίδη είναι παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου και την σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
11/08/2022

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

Νέος Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Αρβελέρ αποχώρησε από την θέση της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και την διαδέχθηκε ο Παναγιώτης Ροϊλός.

Ο μύθος του Περσέα έγινε παράσταση

Ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο μύθο του Περσέα παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Αγίων Θεοδώρων "Νότης Περγιάλης" με ελεύθερη είσοδο.

Σε ποιο έργο θα δούμε τον Liam Ireland;

Τον ηθοποιό της νέας γενιάς, Liam Ireland, που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική "Γη της ελιάς", θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Βουρνάς σε έργο του Ντένις Κέλι.

Ο Δημήτρης Λάλος στο ρόλο του Σοπέν

Η Συμφωνική Ορχήστρα της Όπερας της Βαρσοβίας με σολίστ την πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου συντροφεύουν τον ηθοποιό Δημήτρη Λάλο στην παράσταση-συναυλία που θα δούμε στο Ηρώδειο.

Πού θα δούμε την sold out "Αντιγόνη";

Πάνω από 18.000 θεατές παρακολούθησαν στην Επίδαυρο την "Αντιγόνη" του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις. Μάθετε πού αλλού θα παιχτεί η πολυσυζητημένη παράσταση.