Σεπτέμβριος με «Λυσιστράτη»

Δείτε που θα παιχτεί μέσα στον Σεπτέμβριο η παράξενη αριστοφανική «Λυσιστράτη» που σκηνοθέτησε στα φετινά Επιδαύρια –σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου– ο Μιχαήλ Μαρμαρινός.

Σεπτέμβριος με «Λυσιστράτη»

Δείτε που θα παιχτεί μέσα στον Σεπτέμβριο η παράξενη αριστοφανική «Λυσιστράτη» που σκηνοθέτησε στα φετινά Επιδαύρια –σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου– ο Μιχαήλ Μαρμαρινός.

Σεπτέμβριος με «Λυσιστράτη» - εικόνα 1

Από το Κηποθέατρο Παπάγου (4/9) μέχρι το Ηρώδειο (24/9), με ενδιάμεσους σταθμούς την Ελευσίνα (12/9), τους Βράχους (16/9), την Ηλιούπολη (19/9) και τη Νέα Σμύρνη (21/9), θα παιχτεί μέσα στον Σεπτέμβριο η παράξενη αριστοφανική «Λυσιστράτη» που σκηνοθέτησε στα φετινά Επιδαύρια –σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου– ο Μιχαήλ Μαρμαρινός. Με αναφορές στην πολιτική, στο σεξ, στη βιολογία, στο γυμνό σώμα και στη σεμνοτυφία και με τη Λένα Κιτσοπούλου να δίνει νέα πνοή στον επώνυμο ρόλο, ένας ετερόκλητος θίασος ικανών ηθοποιών στελεχώνει την ιδιαίτερη παράσταση: Αιμίλιος Χειλάκης, Λένα Δροσάκη, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Βογιατζής, Λένα Παπαληγούρα, Αγλαΐα Παππά κ.ά. (Προπώληση: ανοιχτά θέατρα δήμων, www.ticketservices.gr)

Περισσότερες πληροφορίες

Λυσιστράτη

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 150 '

Με αναφορές στην πολιτική, στο σεξ, στη βιολογία αλλά και στη σεμνοτυφία, η «Λυσιστράτη» αυτή φέρνει στη σκηνή έναν ετερόκλητο θίασο ωραίων ηθοποιών

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" στο Ηρώδειο

Η παράσταση που παρακολούθησαν στην Επίδαυρο περισσότεροι από 15.000 θεατές με τη Μαρία Πετεβή στον ομώνυμο ρόλο ολοκληρώνει την περιοδεία της στο Ηρώδειο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Καταιγισμός θεατρικών επαναλήψεων στις σκηνές της Αθήνας

Συγκεντρώσαμε τις 23 παραστάσεις που σηκώνουν ξανά αυλαία αυτή την εβδομάδα (29/9-5/10) και αξίζει να τις αναζητήσετε.

Στο Άττις συνεχίζεται η "Αναφορά για μια Ακαδημία" του Κάφκα

Η παράσταση της ομάδας Σημείο Μηδέν σε σκηνοθεσία του Σάββα Στρούμπου ανεβαίνει ξανά τον Νοέμβριο.

Ο Θωμάς Ζάμπρας με νέο σόλο στο Lunar Space

"Απόφοιτος Λυκείου" ονομάζεται η νέα παράσταση του γνωστού κωμικού που έρχεται για μία και μοναδική παράσταση στον Ελληνικό Κόσμο από το Cinema Alive.

On Ego

Ερεθιστικά φιλοσοφικά ερωτήματα γύρω από την ιδέα του Εαυτού θέτει το γοητευτικό έργο του Βρετανού δραματουργού, που μας συστήνει ο Γιάννης Νταλιάνης σε μια προσεγμένη σκηνική παρουσίαση.

Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού

Η ιλαροτραγωδία του Φο απογειώνεται στη σπιντάτη σκηνική εκδοχή του Γιάννη Κακλέα, που μας την ξανασυστήνει φιλτραρισμένη μέσα από την ιταλική λαϊκή παράδοση, αλλά και από σύγχρονες αναφορές.

Το Σώσε

Ένα από τα ευτυχέστερα δείγματα του κωμικού είδους, μια ωδή στο θέατρο, ανεβαίνει σε μια καλοκουρδισμένη παράσταση υψηλής ενέργειας και απολαυστικών ερμηνειών.