Ποιο είναι το δικό σου top-10 του 2019;


Θυμίσου τις ταινίες που προβλήθηκαν στη χώρα μας το 2019 και φτιάξε το δικό σου top-10. Τώρα είναι η σειρά σου να ψηφίσεις τις καλύτερες από αυτές και να κερδίσεις πλούσια δώρα.

Οι Χρυσές Σφαίρες απονεμήθηκαν, οι υποψηφιότητες των Όσκαρ οριστικοποιούνται καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, και οι ενώσεις των επαγγελματιών του σινεμά και των κριτικών έχουν δημοσιοποιήσει τις ταινίες που επέλεξαν ως καλύτερες της χρονιάς που μας πέρασε... Τώρα ο λόγος ανήκει σε εσάς, τους αναγνώστες του «α» και του athinorama.gr, για να αναδείξετε τις δικές σας καλύτερες ταινίες του 2019.

Ψήφιστε τις καλύτερες ταινίες του 2019 και διαμορφώστε το top-10 του κοινού, το οποίο διαβάζεται από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες κάθε χρονιά. Παρακάτω θα βρείτε ΟΛΕΣ τις ταινίες που κυκλοφόρησαν στις αθηναϊκές αίθουσες από την 1/1/2019 έως τις 31/12/2019. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψηφίσεις τα δικά σου best of, με τις (μάξιμουμ) 10 καλύτερες ταινίες που ξεχώρισες.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου (4 μ.μ.) με τη δημοσίευση του top10 του 2019 του κοινού του «α» στο athinorama.gr.

Δες εδώ τα δεκάδες δώρα που κερδίζουν οι συμμετέχοντες >

Ψήφισε τις 10 αγαπημένες σου ταινίες

Καλή σας τύχη!

Σχετικά άρθρα

Η ψηφοφορία έκλεισε

Το top-10 του κοινού του «α» αλλά και οι νικητές, θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 26/2. Μείνετε συντονισμένοι!