HORECA 2024: Το εκθεσιακό event για τα ξενοδοχεία και την εστίαση συναντά τους leaders της αγοράς

Η φετινή έκθεση περιλαμβάνει συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της αγοράς, cooking shows με βραβευμένους chefs, πρωταθλήματα καφέ και cocktail, ημερίδες και συνέδρια που θα υποδεχτούν εκπροσώπους από global brands του hospitality.

Έρχεται η Horeca 2019

Η έκθεση HORECA κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επαγγελματίες απ' όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα, με τη φιλοξενία και θέτει τις βάσεις για επενδύσεις και συμφωνίες εκατομμυρίων. Η διοργάνωση του 2024, που θα γίνει στις 9-12 Φεβρουαρίου, θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης και ενημέρωσης δυναμικών επιχειρηματιών, που οραματίζονται, εξελίσσονται και ακολουθούν τις τάσεις της εποχής. 500 εκθέτες θα συναντήσουν από κοντά τους συνεργάτες τους, θα τους παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και τις custom λύσεις, που προσφέρουν, θα κάνουν networking και θα συστηθούν σε νέους επιχειρηματίες.

Η έκθεση HORECA 2024 περιλαμβάνει συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της αγοράς, cooking shows με βραβευμένους chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωταθλήματα καφέ και cocktail, που θα συγκεντρώσουν τα κορυφαία ονόματα των coffee & bar industries, ημερίδες και συνέδρια που θα υποδεχτούν εκπροσώπους από global brands του hospitality.

HORECA Business Lab

Αναλύσεις, στοιχεία, απόψεις, τάσεις και όλες οι εξελίξεις για τη digital προβολή, το marketing και management για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις εστίασης θα παρουσιαστούν από κορυφαίους marketers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς, στο stage του Hall 3.

Gastronomy Lab

Tα cooking seminars του Gastronomy Lab θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για chefs & επαγγελματίες της εστίασης, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Καταξιωμένοι chefs της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής θα παρουσιάσουν στο stage του Hall 4 όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές, που επικρατούν παγκοσμίως.

Coffee Events

To ελληνικό coffee industry δίνει ραντεβού στη HORECA 2024 και στο stage του Hall 1, για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Barista, Cup Tasters & Brewers Cup, που θα διοργανωθούν από το SCA Greece.

Βeer & Spirits Show

Θα φιλοξενήσουμε για ακόμα μία φορά τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Ελληνικού Cocktail, Non Alcohol, AFTER DINNER Classic Cocktail, και Battle of the Bars από την Ένωση Bartenders Ελλάδος. Μοναδικές τεχνικές, αγωνία, φαντασία, ταλέντο θα κυριαρχήσουν για ακόμα μία φορά στο stage του Hall 1.

International Hospitality Forum

Η HORECA θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά τόπο συνάντησης για κορυφαία στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, τα οποία θα επισκεφτούν την έκθεση στο πλαίσιο του 7ου Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
02/05/2024

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.

Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας: Παράταση της ανοιχτής πρόσκλησης σε νέους δημιουργούς

Το θέατρο Γκράβας ανοίγει τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς και διοργανώνει ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της νεανικής δημιουργικότητας και τηςελεύθερης έκφρασης.