Η Μαρίνα Σπανού επιστρέφει εκεί, απ' όπου ξεκίνησε

Πέντε χρόνια μετά η τραγουδοποιός επιστρέφει στον πεζόδρομο του Θησείου για να τραγουδήσει παρέα με τον κόσμο τα τραγούδια που την καθιέρωσαν.

MARINA SPANOU Marco Arguello

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων και η Novel Vox παρουσιάζουν τη Μαρίνα Σπανού, η οποία επιστρέφει στην πιο όμορφη γειτονιά της πόλης, στη σκιά της Ακρόπολης, εκεί από όπου ξεκίνησε.

Σήμερα, 28 Μαΐου συναντά ξανά το κοινό της και το προσκαλεί να γιορτάσουν μαζί τα 5 χρόνια της Αρεοπαγίτου, στον πεζόδρομο της Ερμού & Ασωμάτων στην Αθήνα. Μια επέτειος της πρώτης μουσικής γνωριμίας, της ελευθερίας του πεζόδρομου και όλων των σούρουπων που ξεκίνησαν το ταξίδι της. Η είσοδος ελεύθερη και το βράδυ θα είναι γεμάτο νοσταλγία, καλοκαίρι και έρωτα.

"είμαστε ακόμη εδώ,
στους δρόμους της Αθήνας,
εξυμνούμε τους εφηβικούς μας έρωτες,
την πρώτη μας ελευθερία
και τα τραγούδια που μας ταξίδευαν
είμαστε ακόμη εδώ,
λίγα χρόνια πιο μεγάλοι
λίγο χρόνια πιο ονειροπόλοι
με την ίδια ανάγκη 
να μοιραστούμε όσα ζήσαμε,
τα μπαρ που αγαπήσαμε, 
τα παγκάκια που μας χώρεσαν, 
οι πεζόδρομοι που μπόρεσαν 
να μας κρατήσουν κοντά 
είμαστε ακόμη εδώ,
όπως τότε
σε περιμένω"

Μαρινα Σπανου

Μαζί της:

  • Κωστής Βήχος | Μπάσο, Ενορχηστρώσεις
  • Διονύσης Μόρφης | Κιθάρα
  • Αποστόλης Μπουρνιάς | Κρουστά, Τύμπανα
  • Γιώργος Κουρέλης | Πλήκτρα
  • Ηλίας Καρούμπαλης | Ηχοληψία
  • Αγαπητός Καταξάκης | Ηχοληψία
  • Μαρία Βενετάκη | Φωτισμοί
  • Marco Arguello | Φωτογραφία Αφίσας
  • Άρτεμις Βαλυράκη | Σχεδιασμός Αφίσας
  • Χρήστος Σπανός | Καλλιτεχνική Επιμέλεια


Παραγωγή - Διοργάνωση - Εκτέλεση παραγωγής: This is Athens – City Festival - Novel Vox

Info:

Ημ/νία: Πέμπτη 28 Μαΐου 

Τοποθεσία: Πεζόδρομος Ερμού & Ασωμάτων, Θησείο (2 λεπτά από το σταθμό Μετρό Θησείο)

Έναρξη: 20:00 

Διάρκεια: 150’

Είσοδος ελεύθερη
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Lila ξεκινά την καλοκαιρινή περιοδεία της από την Τεχνόπολη

Μετά την εκρηκτική sold-out εμφάνισή της στον ίδιο χώρο τον περασμένο Σεπτέμβριο, μια βραδιά που άφησε το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα, η Lila επιστρέφει.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/05/2026

Γαρμπή - Σχοινάς μαζί σε μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία

Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο για να βρεθούν κοντά στο κοινό τους.

Η Μαριάννα Παπαθανασίου λέει "είμαι εσύ και είσαι εγώ" και θέλει αυτό να το θυμόμαστε

Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο "Είμαι εσύ" με τραγούδια που κρύβουν μέσα τους urban pop αισθητική, synths, layers και ψαγμένα ηχητικά τοπία.

Τα Καλογεράκια βάζουν τα καλοκαιρινά τους για μια βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου

Τι άλλο θες; Ψάξε βρες που παίζουν τα Καλογεράκια και, όπως έχει ήδη συμβεί, θα θελήσεις να τους ξαναδείς.

Οι "Μπαμπάδες" του Πάνου Βλάχου ζωντανά στο Vox

Ο Πάνος Βλάχος παρρουσιάζει στην σκηνή του Vox το νέο πολυδιάστατο τραγούδι του.

Λένα Πλάτωνος και Μαρία Φαραντούρη σε μια ξεχωριστή βραδιά στο Ηρώδειο

Δύο εμβληματικές μορφές του ελληνικού τραγουδιού συναντώνται σε μια βραδιά κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης μας δίνει καλοκαιρινό ραντεβού στα ύψη

Ετοιμαστείτε για μια μαγική μουσική βραδιά κάτω από τα αστέρια εκεί όπου η μουσική συναντά τη δροσιά του καλοκαιριού και η διάθεση φτάνει στα ύψη.