Βασίλης Βηλαράς και Μίνως Θεοχάρης σε μια unplugged βραδιά ελληνικής καψούρας

Στις 8 Μαΐου, ο Σταυρός του Νότου+ φιλοξενεί μια μουσική βραδιά που δεν φοβάται ούτε την καψούρα, ούτε το δράμα, ούτε τη χαρά της υπερβολής.

Βηλαράς_Θεοχάρης

Αν έχεις ερωτευτεί πρόσωπο που δεν έπρεπε, αν έχεις στείλει μήνυμα που δεν έπρεπε, αν έχεις αφιερώσει τραγούδι εκεί που δεν υπήρχε επιστροφή, καλώς ήρθες. Ο Βασίλης Βηλαράς συναντάει για πρώτη φορά τον Μίνω Θεοχάρη στο live stage του Σταυρού του Νότου+(Plus) την Παρασκευή 8 Μαΐου και μαζί ανοίγουν διάπλατα την πόρτα σε μια unplugged βραδιά που λέει ένα μεγάλο, καθαρό και απολαυστικό "ναι" στην ελληνική καψούρα.
 
Unplugged, αλλά καθόλου διακριτικά.

Βηλαράς_Θεοχάρης

Χωρίς ενοχές, χωρίς προσχήματα, χωρίς το γνωστό σνομπάρισμα απέναντι στα τραγούδια που όλοι ξέρουμε και πολύ συχνά αγαπάμε περισσότερο απ’ όσο ομολογούμε. Τραγούδια ερωτικά, βραδινά, λαϊκά, ποπ, υπερβολικά όσο πρέπει και αληθινά ακριβώς επειδή δεν προσποιούνται τίποτα.

Ο Βασίλης Βηλαράς και ο  Μίνως Θεοχάρης αφιερώνουν τη βραδιά σε όλα τα πλάσματα που ερωτεύτηκαν βαθιά και γιόρτασαν την καψούρα με τα τραγούδια της δεκαετίας του 90 και 00. Με χιούμορ, θράσος, τρυφερότητα και τη σωστή δόση δράματος οι δύο καλλιτέχνες βουτάνε σε ένα ρεπερτόριο που δεν ζητά ποτέ συγγνώμη για το συναίσθημά του.

Στις 8 Μαΐου, ο Σταυρός του Νότου+ φιλοξενεί μια μουσική βραδιά που δεν φοβάται ούτε την καψούρα, ούτε το δράμα, ούτε τη χαρά της υπερβολής.

Προετοιμαστείτε: μπορεί να ξέρετε περισσότερους στίχους απ’ όσους παραδέχεστε.

Μαζί τους στα πλήκτρα και στην ενορχήστρωση ο Γιάννης Καρύγιαννης.
 
Info:

Ημ/νία: Παρασκευή 8 Μαΐου 

Ώρα: 21.30

Εισιτήρια: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου +Plus

Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Vinicio Capossela ανοίγει αυλαία στο φετινό Φ hill Sessions

Το μοναδικό live με φόντο τη Μεσόγειο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου, στο θέατρο "Δόρα Στράτου".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2026

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Nick Cave έπαιζε πάλι στην Αθήνα

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Η βασίλισσα της pop Lady Gaga και η Doechii στο "The Devil Wears Prada 2"

Αυτό είναι το πρώτο μουσικό κομμάτι που αποκαλύπτεται από την επερχόμενη ταινία της 20th Century Studios, "The Devil Wears Prada 2", και σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία μεταξύ της Gaga και της Doechii, οι οποίες τρέφουν αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό.

Ένας μουσικός-φαινόμενο καταφθάνει στο Ηρώδειο

Ανοίγει μάλιστα το πρόγραμμα του Ηρωδείου για το καλοκαίρι του 2026, στις 3 Ιουνίου.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξανά στην κορυφή στο Official IFPI Radio Chart με το "Όπου κι αν πας"

Τη μουσική του κομματιού υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.

Άννα Βίσση - Όλα όσα γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη συναυλία της στο ΟΑΚΑ

Όλες οι πληροφορίες για το υπερθέαμα που ετοιμάζεται, εισιτήρια, παραγωγή και συνεργασίες. Έτοιμοι για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς;

O Βασίλης Προδρόμου λέει "Ριχ' τε με μες στα δοξάρια" και πηγαίνει στον Σταυρό του Νότου Club

Ο ερμηνευτής από τις Σέρρες δηλώνει έτοιμος όπως λέει να πάρει μια βαθιά ανάσα και να ξεχυθεί χωρίς δεύτερες σκέψεις.