"Με κυνηγούν οι Μέλισσες": Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε μια μουσική παράσταση που υπόσχεται γέλιο και συγκίνηση

Για δύο Δευτέρες η σημαντική ερμηνεύτρια υποδέχεται στην σκηνή του Κυττάρου την Κική Μαυρίδου και το μουσικο-θεατρικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Φωτεινή Βελεσιώτου - Κική Μαυρίδου

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, με τη χαρακτηριστική φωνή και την αμεσότητα που την έχουν κάνει τόσο αγαπητή στο κοινό, μας προσκαλεί στο Κύτταρο τις Δευτέρες 16 και 23 Μαρτίου, με μία μουσική παράσταση που υπόσχεται στιγμές γέλιου, συγκίνησης και απρόσμενου προβληματισμού. Μαζί με την μπάντα της, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα όπου τα τραγούδια, άλλοτε ευθύβολα, άλλοτε αυτοσαρκαστικά, άλλοτε βαθιά συγκινητικά, γίνονται η αφορμή για μικρές ιστορίες, ευχάριστες στιγμές, διάλογο με το κοινό και απρόβλεπτες εξομολογήσεις.

Φωτεινή Βελεσιώτου

Για πρώτη φορά δίπλα της, η Κική Μαυρίδου, αγαπημένη συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτις, εισβάλλει στη σκηνή με το διεισδυτικό της χιούμορ και την ευαίσθητη ματιά της πάνω στα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας. Οι δύο γυναίκες δημιουργούν μια ζωντανή, ανατρεπτική εμπειρία, όπου μουσική και πρόζα μπλέκονται αβίαστα, οι ατάκες με τα τραγούδια, και οι στιγμές γέλιου με τη συγκίνηση.

Φωτεινή Βελεσιώτου

Την ενέργεια αυτής της όμορφης παρέας ολοκληρώνει η ζωντανή ομάδα μουσικών, που συμμετέχει με μοναδικό τρόπο, κάνοντας κάθε στιγμή πλούσια, ζωντανή και απρόβλεπτη. Κιθάρες, σαντούρι, βιολί και κρουστά γίνονται μέρος της μουσικής αφήγησης.

Μια παράσταση που είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία, γεμάτη ρυθμό και αληθινά συναισθήματα. Μια παράσταση, γεννημένη από την αγάπη και τη στενή φιλία που συνδέει τις δύο γυναίκες, και από το αστείρευτο χιούμορ που τις χαρακτηρίζει κάθε φορά που ανταμώνουν.

Πληροφορίες
Δευτέρες 16 & 23 Μαρτίου 2026
Κύτταρο - Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Ώρα προσέλευσης: 20.00, Έναρξη: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο
Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Κύτταρο

Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Βικτώρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ένα εμβληματικό συγκρότημα της παγκόσμιας soul σκηνής στην Ελλάδα

Το Φεστιβάλ φέρνει στη σκηνή του Λόφου της Σάνης ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής και παγκόσμιας soul και dance σκηνής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/07/2026

Ο Χαράλαμπος Γωγιός και οι σιωπές που μιλούν

Το μουσικό πρόγραμμα της Μικρής Επιδαύρου ρίχνει αυλαία για φέτος με ένα ιδιαίτερο συναυλιακό διήμερο ("CHOREKA", 31/7 & 1/8), στο οποίο ο ρηξικέλευθος συνθέτης συναντά το σύνολο CHÓRES και τη Μαρίνα Σάττι, εξερευνώντας τι γίνεται όταν η γυναικεία φωνή βγαίνει στο προσκήνιο.

Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει το "Ρεμπέτικο" σε δύο μεγάλες συναυλίες

Ο Γιώργος Νταλάρας φέρνει ξανά στη σκηνή το ρεμπέτικο, σε δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με τραγούδια που παραμένουν ζωντανά στον χρόνο.

Ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στον Λυκαβηττό

Ο Γιάννης Χαρούλης δίνει ραντεβού στον Λυκαβηττό στις 15 Σεπτεμβρίου, με τραγούδια από τη διαδρομή του και νέα κομμάτια με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Οι God Is An Astronaut επιστρέφουν στην Αθήνα για μία μεγάλη βραδιά post-rock στο Gagarin 205

Οι God Is An Astronaut ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin 205 στις 19 Δεκεμβρίου με ένα live που διατρέχει όλη τη σπουδαία δισκογραφία τους.

Release Athens 2026: Πανηγυρική αυλαία με Sabaton και Savatage, μα και τέλος εποχής για τις συναυλίες στην Πλατεία Νερού

Δύσκολος αποχαιρετισμός σ' έναν υπαίθριο χώρο που αγαπήθηκε πολύ, ο οποίος έγινε ακόμα πιο δύσκολος λόγω του κούφιου υπερθεάματος των Σουηδών και της πολυαναμενόμενης μεν, αμφιλεγόμενης δε εμφάνισης των πολυλατρεμένων Αμερικάνων.

Ο Μίνως Μάτσας μεταφέρει τη μαγεία του Ηρωδείου στο νέο live album του

Η ιστορική συναυλία του Μίνου Μάτσα στο Ηρώδειο γίνεται live album, ενώνοντας το ρεμπέτικο με τα fado, tango και blues σε ένα μουσικό ταξίδι.