Οι Kwoon, μετά από 14 χρόνια, ξανά στην Αθήνα

Τo μαγευτικό rock/post-rock project έρχεται τον Νοέμβριο με full band ως headliners, αυτή τη φορά, με ανανεωμένη ενέργεια και δημιουργικότητα.

kwoon

Οι Kwoon, τo μαγευτικό rock/post-rock project με επικεφαλής τον οραματιστή Sandy Lavallart, επιστρέφουν στην παγκόσμια σκηνή με ανανεωμένη ενέργεια και δημιουργικότητα. Συνδυάζοντας αιθέρια ηχοτοπία με εκπληκτικά visuals, οι Kwoon αναμιγνύουν με απαράμιλλο τρόπο τη μουσική και την καλλιτεχνία, σαγηνεύοντας το κοινό παγκοσμίως.

Έχοντας μόλις γυρίσει από μια σειρά εξαιρετικών σόλο περιπετειών - στέλνοντας την κιθάρα του στη στρατόσφαιρα σε ύψος 31.000 μέτρων, παίζοντας μόνος του σε μια ιλιγγιώδη κορυφή με θέα το Mont Blanc στα 3.900 μέτρα, καθώς και στη μέση του ωκεανού στον στοιχειωμένο φάρο του Tévennec, ακόμη και πάνω σε ενεργά ηφαίστεια - ο Sandy Lavallart παρουσιάζει το "Odyssey”, το βαθιά προσωπικό του ταξιδιωτικό ημερολόγιο σε μουσική μορφή.

Αυτό το πολυαναμενόμενο rock/post-rock άλμπουμ είναι μια ποιητική εξερεύνηση σκοτεινών και υποβλητικών τοπίων, εμπνευσμένων από θρυλικά συγκροτήματα όπως οι Pink Floyd, Archive, Arcade Fire, Mogwai και Radiohead.

youtube.com/watch?v=aBfmJBMgBW8&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fmail.google.com&source_ve_path=Mjg2NjY

Οι Kwoon έρχονται με full band στην Αθήνα για πρώτη φορά ως headliners, επιστρέφοντας μετά από 14 χρόνια και την εκπληκτική τότε εμφάνισή τους στο πλευρό των θρυλικών Mogwai, ενώ είχε προηγηθεί, μια διετία πριν, η παρουσία τους δίπλα στους ιστορικούς Piano Magic.

Info:

Ημ/νία: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2026

Ώρα: 20.30

Εισιτήρια: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η ADÉLA είναι το νέο καυτό όνομα της μουσικής βιομηχανίας

Κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της, PRIMA και γίνεται παντού viral.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
07/09/2026

Κρέων Κανακάρης: "Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο τραγούδι, με τις εμπειρίες και τις απειρίες τους"

Έρχεται από τις Σέρρες, δηλώνει "τρουβαδούρος" και στον πρώτο του δίσκο χωράει λίβελους, καντάδες, ζωγραφιές και συναξάρια, ποδόσφαιρο και πολιτική, παλαιές φόρμες και επίκαιρες αγωνίες. Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του στο "Baumstrasse" (Σάββατο 17/10), λοιπόν, επιδιώξαμε να μάθουμε περισσότερα για όλα αυτά, από πρώτο χέρι.

Skepta, ποιος είπε ότι μεγάλες συναυλίες έχει μόνο το καλοκαίρι;

Πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα για τον πολυσυζητημένο Βρετανό ράπερ (Ολυμπιακό Στάδιο, 11/9), ο οποίος έρχεται να ηγηθεί του φετινού Off The Hook Festival πλαισιωμένος από εγχώριες χιπ χοπ δυνάμεις με σημαντική πέραση στη νεολαία, σαν τον Toquel και τον Εθισμό.

Οι The Young Gods έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Με τέσσερις δεκαετίες industrial πρωτοπορίας, οι The Young Gods ανεβαίνουν στη σκηνή του Gazarte για μια βραδιά υψηλής έντασης.

Αντιπαραθέτοντας σοβαρές και κωμικές όπερες, μεγάλη και μικρή φόρμα στο φετινό Φεστιβάλ Όπερας Ροσσίνι

Το ROF επέλεξε φέτος να ανεβάσει μόνο μία νέα οπερατική παραγωγή σοβαρής όπερας και να προτείνει σε επανάληψη στο "Τεάτρο Ροσσίνι", δύο από τις πιο επιτυχημένες σκηνοθεσίες κωμικών λυρικών έργων της παλιότερης και σύγχρονης ιστορίας του.

"Η Μικρά Ασία του Μίκη Θεοδωράκη": Ένα ταξίδι μνήμης και προσφυγικής κληρονομιάς

Από τον Τσεσμέ στον "Ζορμπά": Η μουσική παρακαταθήκη του Μίκη Θεοδωράκη συναντά τις χαμένες πατρίδες της Ιωνίας σε μια μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση στο Θέατρο Πέτρας.

Μια βραδιά όπου η ποίηση γίνεται τραγούδι

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, η αυλή του Σπιτιού του Ελύτη φιλοξενεί την Ελένη Συννεφάκι σε ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στην ποίηση του Ανδρέα Αγγελάκη, μέσα από δύο κύκλους τραγουδιών του Γιώργου Κουρουπού.