Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννη Γιοκαρίνης, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Βασίλης Καζούλης, μετά τις sold out παραστάσεις του φθινοπώρου, επιστρέφουν εσπευσμένα στο Κύτταρο, για ένα διπλό θεραπευτικό live happening!
Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου ροκάρουμε μαζί τους σ’ ένα... σουρεάλ αποκριάτικο party και δύο εβδομάδες αργότερα, στις 6 του Μάρτη, υποδεχόμαστε την άνοιξη τραγουδώντας και χορεύοντας τις αμέτρητες τραγουδάρες τους, με γεμάτες τις καρδιές μας.
Λάκης, Γιόκα, Νίκος και Βασίλης λοιπόν, τέσσερα μεγάλα "παιδιά", τέσσερις κορυφαίοι της σκηνής μας, παρέα με τη σπάνια "χημεία" που τους ενώνει, την ανεξάντλητη ενέργεια και τις επιτυχίες τους, που συντροφεύουν για δεκαετίες τόσες και τόσες στιγμές μας, μοιράζονται τη σκηνή του Κυττάρου και μας χαρίζουν δύο βραδιές, καταδικασμένες να είναι υπέροχες!
Info
Παρασκευές 20 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου 2026
Κύτταρο: Ηπείρου 48 και Αχαρνών
Ώρα: 21.30
Εισιτήριο: 15€.Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά την είσοδο στον χώρο (μπαρ)
Πληροφορίες - Κρατήσεις θέσεων: 210 8224134
Προπώληση εισιτηρίων: more.com
> Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

