Η Ρία Ελληνίδου, παρουσιάζει με τη φωνή της, το "Ό,τι Και Να Γίνει Θυμήσου"

Η επιτυχημένη και αυθεντική ερμηνεύτρια, παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι που αγαπήσαμε ξανά με τη φωνή της, το "Ό,τι Και Να Γίνει Θυμήσου".

Ellinidou

Η Ρία Ελληνίδου, επιτυχημένη και ιδιαίτερα εμπορική ερμηνεύτρια, παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι που αγαπήθηκε παλαιότερα , το "Ό,τι Και Να Γίνει Θυμήσου".

To "Ό,τι Και Να Γίνει Θυμήσου", βρίσκεται στο top10 του ραδιοφωνικού airplay, ενώ μετρά ήδη πάνω από 1,8 εκατομμύρια Spotify streams και 1,6 εκατομμύρια YouTube views.


Ellinidou cover
Τo συγκεκριμένο κομμάτι έχει γράψει ιστορία. Είναι σε μουσική του Στέλιου Φωτιάδη και στίχους του Πάνου Φαλάρα, και κυκλοφόρησε το 1986 με πρώτη ερμηνεύτρια την Γλυκερία.

Η Ρία Ελληνίδου παράλληλα με την κυκλοφορία αυτή συνεχίζει τις εμφανίσεις της δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη στο "VogClub" μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο David Byrne "συναντά" ξανά την Olivia Rodrigo

Ο θρύλος των Talking Heads κυκλοφόρησε μια διασκευή του "Drivers License" στο πλαίσιο του εορτασμού της πέμπτης επετείου του ιστορικού hit της νεαρής καλλιτέχνιδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/01/2026

Οι Rome φέρνουν τα "σκοτάδια" τους στην Ελλάδα, μετά από καιρό

Γιορτάζοντας 20 χρόνια πορείας, η πιο διάσημη μπάντα του Λουξεμβούργου αποφασίζει να κάνει δύο στάσεις και στη χώρα μας (16/1 στη Θεσσαλονίκη, 17/1 στην Αθήνα), καθώς γνωρίζει πόσο αγαπάμε τους μελαγχολικούς της, neofolk ήχους.

Το "LONE" είναι μία πολυμεσική performance live ηλεκτρονικής μουσικής, visuals και κίνησης που δεν πρέπει να χάσεις

Το Newman Cinema γίνεται σκηνή για μουσική, performances και πολυμεσικές δράσεις, δημιουργώντας έναν χώρο όπου εικόνα, ήχος και κίνηση συνυπάρχουν ζωντανά.

Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει (ξανά) τον Άγιο Βαλεντίνο

Για ακόμη μια χρονιά, η παράδοση συνεχίζεται με το πιο εορταστικό κλήμα που μόνο ο Γραμμένος ξέρει να φτιάχνει.

Η "Ανισόπεδη Ντίσκο" του Pan Pan έγινε διαμαντένια

Ο Pan Pan κατάφερε να κυριαρχήσει στα charts με το πολυπλατινένιο άλμπουμ του, ενώ παρουσίασε τη νέα κυκλοφορία του "Περαστική Μουσική".

Οι Human Touch επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, για να παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, το νέο τους άλμπουμ "Colorblind".

Το "Cycle of 4ths" live στα Τζάμια Κρύσταλλα

Η νέα σειρά μουσικών performances με τη συμμετοχή μουσικών της avant-garde πειραματικής σκηνής της Αθήνας επιστρέφει.