"Μένουμε πάντα παιδιά": Το απόλυτο αποκριάτικο πάρτι με ποπ επιτυχίες στο Παλλάς

Τον Φεβρουάριο, στην καρδιά των Αποκριών, το Θέατρο Παλλάς μετατρέπεται σε φωτεινή ντισκομπάλα.

ωδ

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης και ο Λάκης Τζορντανέλλι δίνουν το σύνθημα για να ξεκινήσει ο χορός: "Μένουμε πάντα παιδιά". Οι τρεις καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα πάρτι αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της ποπ– τότε που ο κόσμος χόρευε, ερωτευόταν και ξεφάντωνε στα κλαμπ μέχρι το πρωί.

γν

Με επιτυχίες που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, ρυθμούς που δεν σε αφήνουν ασυγκίνητο στη θέση σου και μια μπάντα αποφασισμένη να "ανάψει" την πλατεία,  η Μπέσσυ, ο Γιώργος ο Λάκης είναι οι οικοδεσπότες μιας βραδιάς γεμάτης glitter, λάμψη, ποπ ακούσματα και ανέμελη χαρά, με την σκηνοθετική πινελιά του Δημήτρη Μαλισσόβα.  Ακολουθήστε τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στα '60s, ’70s και ’80s. Ελάτε να χορέψτε με την καρδιά σας και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας, υπακούοντας στο ρυθμό, πάνω στις ψηλοτάκουνες πλατφόρμες σας. Επί σκηνής μαζί με τους τρεις αγαπημένους μας ερμηνευτές, ο Δημήτρης Κίκλης και η Rouge Noir Orchestra, φέρνουν το δικό τους αεράκι από την αμερικάνικη και την ευρωπαϊκή ποπ.

Το dress code είναι προαιρετικό. Αφήστε τη φαντασία σας να διαλέξει για εσάς. Βγάλτε από τη ντουλάπα παγιέτες, παντελόνια καμπάνα, ροζ γυαλιά ή και, γιατί όχι, τολμήστε ένα total αποκριάτικο makeover: από αυθεντικό pop star look μέχρι αγαπημένους κινηματογραφικούς ήρωες ή ένα μικρό, διακριτικό αξεσουάρ, κάθε μεταμφίεση είναι ευπρόσδεκτη. Σημασία έχει να μπείτε στο κλίμα πριν καν βρεθείτε μέσα στο Παλλάς.

Μια βραδιά που υπόσχεται λίγη ξενοιασιά, πολύ χορό και την αίσθηση ότι, έστω για ένα βράδυ, όλα γυρίζουν γύρω από τη μουσική.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Εισβολέας και η παρέα του για ένα εκρηκτικό live στο Fuzz

Το Special Winter Tour αποτελεί ευκαιρία για το κοινό να ζήσει αγαπημένα κομμάτια και να ακούσει αποκλειστικά υλικό από τις νέες κυκλοφορίες του καλλιτέχνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/02/2026

Η Μιρέλα Πάχου προσπαθεί να μην παίρνει τον εαυτό της υπερβολικά σοβαρά

Μία κουβέντα με την πολύ ιδιαίτερη καλλιτέχνη, που -όπως και να το κάνεις- είναι μια πολύ ξεχωριστή "περίπτωση".

Morad: To φαινόμενο της ισπανικής urban σκηνής για πρώτη φορά στην Αθήνα

Χωρίς δισκογραφική εταιρεία, ο 27χρονος καλλιτέχνης κατάφερε να μπει στα charts να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στην Ισπανία.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar σε μια απρόβλεπτη συναυλία στον Σταυρό του Νότου

Μια συναυλία για το κοινό αλλά και τους ίδιους τους μουσικούς, με τον πηγαίο αυθορμητισμό του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Abul Mogard και Rafael Anton Irisarri υπόσχονται μια καθηλωτική εμπειρία στο Ωδείο Αθηνών

Οι δύο μορφές της σύγχρονης ambient και drone μουσικής εμφανίζονται σήμερα στο πλαίσιο των St Paul’s Sessions 8.

Από τα Grammy για πρώτη φορά στην Αθήνα ο Freddie Gibbs

Ο επιδραστικός hip hop καλλιτέχνης καταφθάνει στην Ελλάδα στις 17 Απριλίου, σε μια εμφάνιση που αναμένεται να γράψει ιστορία.

Ο Χρήστος Θηβαίος σε στίχους Τάσου Αλιμπινίση

Ο ερμηνευτής θα εμφανιστεί για τρεις παραστάσεις, όπου στιγμές και μνήμες γίνονται τραγούδια και θυμίζουν ότι πάντα χώρος και χρόνος να ταξιδεύουμε.