Tο φετινό EJEKT Festival ανεβάζει τον πήχη προσφέροντας ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο που θέλει να γράψει ιστορία.
Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής εμφανίζονται back to back, σε ένα ιδιαίτερο line-up. Φαντάσου απλά οτι θα ακούσεις live το νέο δίσκο "Songs Of A Lost World" από τους THE CURE και αγαπημένες επιτυχίες όπως το "Shake It Out", "You've Got The Love" από FLORENCE +THE MACHINE!
Η σκηνή ανοίγει την Τρίτη 14 Ιουλίου με τους λατρεμένους του ελληνικού κοινού Florence + The Machine στο Telekom Center Athens, στα πλαίσια του Everybody Scream Tour τους.
Την Τετάρτη 15 Ιουλίου, έρχονται οι The Cure που επιστρέφουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας τους. Μετά τη sold out εμφάνισή τους στο EJEKT 2019, μπροστά σε περισσότερους από 30.000 θεατές, το συγκρότημα υπόσχεται άλλη μία αξέχαστη βραδιά.
Το πλήρες πρόγραμμα του EJEKT Festival 2026 έρχεται σύντομα και, όπως κάθε χρόνο, θα κρύβει εκπλήξεις με μεγάλα ονόματα, φρέσκες παρουσίες και μουσικές στιγμές που γίνονται αναμνήσεις.