Eject Festival 2026: Back to back διήμερο με Florence + The Machine και The Cure

Τα μεγάλα ονόματα δίνουν συναυλιακό ραντεβού με το ελληνικό κοινό και μπορείς να κλείσεις το εισιτήριό σου σε προνομιακή τιμή.

The Cure © shutterstock.com

Φέτος, το Eject Festival ανεβάζει τον πήχη με ένα μοναδικό διήμερο που θα γράψει ιστορία. Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής εμφανίζονται στη σειρά, σε ένα line-up που δε χάνεται.

Η σκηνή ανοίγει την Τρίτη 14 Ιουλίου για να υποδεχθεί τους λατρεμένους του ελληνικού κοινού Florence + The Machine στο Telekom Center Athens, στα πλαίσια του Everybody Scream Tour τους. 

Florence

Συνεχίζουμε την Τετάρτη 15 Ιουλίου, με τους The Cure που επιστρέφουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας τους. Μετά τη sold out εμφάνισή τους στο Eject 2019, μπροστά σε περισσότερους από 30.000 θεατές, το συγκρότημα υπόσχεται άλλη μία αξέχαστη βραδιά.

Στο συναυλιακό διήμερο θα ακούσεις live το νέο δίσκο "Songs Of A Lost World" από τους The Cure και αγαπημένες επιτυχίες όπως το "Shake It Out", "You've Got The Love" από Florence + The Machine!

Το πλήρες πρόγραμμα έρχεται σύντομα και, όπως κάθε χρόνο, θα κρύβει εκπλήξεις που δεν θέλεις να χάσεις. Μεγάλα ονόματα, φρέσκες παρουσίες και μουσικές στιγμές που γίνονται αναμνήσεις, οπότε stay tuned!

Eject διπλό εισιτήριο


Και γιατί να διαλέξεις, όταν μπορείς να τα ζήσεις όλα; Αν μία εμφάνιση δεν σου φτάνει ή αν απλώς δεν μπορείς να αποφασίσεις σε ποιο από τα δύο events θα πας, we got you! Κλείσε τώρα το διήμερο εισιτήριό σου σε ειδική τιμή από το more.com και τα λέμε εκεί!

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Όλοι όσοι συμμετέχουν στη συναυλία για την ασφάλεια των τεχνικών, αφιερωμένη στον Γιάννη Αρτόπουλο

Σκοπός είναι η στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου τεχνικού και η ανάδειξη της σημασίας της εργασιακής ασφάλειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2026

Ο Vinicio Capossela ανοίγει αυλαία στο φετινό Φ hill Sessions

Το μοναδικό live με φόντο τη Μεσόγειο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου, στο θέατρο "Δόρα Στράτου".

Βασίλης Βηλαράς και Μίνως Θεοχάρης σε μια unplugged βραδιά ελληνικής καψούρας

Στις 8 Μαΐου, ο Σταυρός του Νότου+ φιλοξενεί μια μουσική βραδιά που δεν φοβάται ούτε την καψούρα, ούτε το δράμα, ούτε τη χαρά της υπερβολής.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Nick Cave έπαιζε πάλι στην Αθήνα

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Η βασίλισσα της pop Lady Gaga και η Doechii στο "The Devil Wears Prada 2"

Αυτό είναι το πρώτο μουσικό κομμάτι που αποκαλύπτεται από την επερχόμενη ταινία της 20th Century Studios, "The Devil Wears Prada 2", και σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία μεταξύ της Gaga και της Doechii, οι οποίες τρέφουν αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό.

Ένας μουσικός-φαινόμενο καταφθάνει στο Ηρώδειο

Ανοίγει μάλιστα το πρόγραμμα του Ηρωδείου για το καλοκαίρι του 2026, στις 3 Ιουνίου.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξανά στην κορυφή στο Official IFPI Radio Chart με το "Όπου κι αν πας"

Τη μουσική του κομματιού υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.