"Ε ρε γλέντια!" με την Αλεξάνδρα Μάγκου στο "Arch"

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φωνές της ελληνικής σκηνής σε ένα μεγάλο σόλο λάιβ.

Αλεξάνδρα Μάγκου

Η Αλεξάνδρα Μάγκου, μία από τις πιο ανερχόμενες και δυναμικές φωνές του σύγχρονου ελληνικού μουσικού τοπίου, ανεβαίνει στη σκηνή του "Arch Club” για μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη ενέργεια και συναίσθημα, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου. Με το μοναδικό της στυλ και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, έχει κλέψει ήδη τις καρδιές του κοινού, με τις sold-out εμφανίσεις της να γίνονται viral και να απογειώνουν το μουσικό της προφίλ.

Γεννημένη στη Ρόδο και ζυμωμένη από πολύ μικρή ηλικία μέσα σε σημαντικά μουσικά περιβάλλοντα, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές της, όπου γεννήθηκε η ιδέα του PuaMango, μιας street band που έγινε το απόλυτο street trend στη συμπρωτεύουσα με τις εναλλακτικές μουσικές της επιλογές.

Η Αλεξάνδρα, φτάνοντας στην Αθήνα πριν από τρία χρόνια, άρχισε να κλέβει την παράσταση με τις εμφανίσεις της σε κορυφαία μουσικά στέκια, όπως ο Σταυρός του Νότου, και θέατρα, όπως το Θέατρο Παλλάς και το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Παράλληλα, μοιράστηκε τη σκηνή με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Στάθης Δρογώσης και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

> Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Arch Club - Live Stage

Πέτρου Ράλλη 29 & Κρήτης 1
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τι μας χτύπησε πιο δυνατά και μουσικά μέσα στο 2025

Πολλά ήρθαν κι έφυγαν αλλά σήμερα λέω να σταθούμε σε ότι μας χτύπησε πιο δυνατά μέσα στο 2025. Δισκογραφία, παλιοί και νέοι ήρωες, πρωταγωνιστές και νέες τάσεις. Όλες οι κινήσεις που χαρακτήρισαν τη μουσική χρονιά είναι εδώ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
30/12/2025

Τι είναι το μεταλακανικό πρωτοπάνκ του Θέμου Σκανδάμη και πότε το ακούμε live στο Baumstrasse

Ο Θέμος Σκανδάμης και η μπάντα του θα τραγουδήσουν τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ του "Χρυσάνθη" και όχι μόνο την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου.

Η "Δηιδάμεια" του Χαίντελ διά χειρός Γιώργου Πέτρου εντυπωσιάζει στο φετινό Φεστιβάλ Όπερας του Γουέξφορντ – "Πεπίτα Χιμένεθ" στη Μαδρίτη

Από το Γουέξφορντ μέχρι τη Μαδρίτη, σπάνιες όπερες, διεθνείς πρωταγωνιστές και μαγευτικές σκηνικές αφηγήσεις που εντυπωσίασαν.

Το Jazzèt Music Hall δίνει ρυθμό στη νέα χρονιά

Συναυλίες, DJ sets, αυτοσχεδιασμοί και εικαστικές παρεμβάσεις σηματοδοτούν την αρχή του 2026.

30 ελληνικοί δίσκοι που κρατάμε από το 2025

Το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι το είχε η Άννα Βίσση, ενώ στο Spotify σάρωσε ο Toquel, παραμένοντας μεγάλο αστέρι στις νεότερες ηλικίες. Πέρα από τη λαμπερή βιτρίνα μαζικής δημοφιλίας, όμως, συμβαίνουν πολλά πράγματα, άσχετα με την προβολή που (δεν) λαμβάνουν.

H Μελίνα Κανά μας περιμένει στο Κύτταρο

Μελίνα Κανά: Θα τραγουδήσει στο Κύτταρο παλιές επιτυχίες από την πλούσια δισκογραφία της, αλλά και από τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

O Haig Yazdjian, ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της world music, live στην Αθήνα

O Haig Yazdjian, ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της world music, live στην Αθήνα στη σκηνή του Theatre of the NO στις 3 Ιανουαρίου.