To "διαβολικό" groove ‘n’ roll των Clutch ξανά στην Αθήνα

Η τετράδα-φωτιά του Neil Fallon έρχεται στο "Floyd Live Music Venue".

Clutch

Οι Clutch επιστρέφουν στην Αθήνα, το Σάββατο 23 Μαΐου, στο "Floyd Live Music Venue", για μια βραδιά  καταιγιστικού και παθιασμένου rock 'n' roll. Την Πέμπτη 21 Μαΐου, η μπάντα θα εμφανιστεί στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη. Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, στις 10:00, προς 39€ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Οι Clutch δημιουργήθηκαν το 1991, στο Maryland των ΗΠΑ. Σε μια πορεία που, όταν έρθουν ξανά στην Ελλάδα, θα έχει συμπληρώσει 35 χρόνια, το lineup της μπάντας παραμένει αδιαπραγμάτευτα σταθερό: Tim Sult (κιθάρα), Dan Maines (μπάσο), Jean-Paul Gaster (ντραμς) και, βέβαια, Neil Fallon (φωνή, κιθάρα) αποτελούν την τετράδα-μηχανή που παράγει ένα "διαβολικό" groove ‘n’ roll και ενώνει το heavy rock με τα blues και άλλα, φαινομενικά ετερόκλητα, στοιχεία που - στον πλανήτη των Clutch - μοιάζουν απόλυτα φυσιολογικά.

Από το ντεμπούτο άλμπουμ τους μέχρι σήμερα, παραμένουν απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουν, ξεπερνώντας συνεχώς τον εαυτό τους και μεγαλώνοντας, εμπορικά και καλλιτεχνικά, με κάθε νέο τους βήμα. Εκεί που πραγματικά μεγαλουργούν είναι η σκηνή, αφού πρόκειται για μια μπάντα που ζει για να δίνει συναυλίες, μπροστά σε οπαδούς κάθε ηλικίας. Στη χώρα μας το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές και το ίδιο θα συμβεί και σε αυτή την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους, τέσσερα χρόνια μετά την σπουδαία εμφάνισή τους στο Release Athens. 

Clutch

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά απόλαυσης με "Electric Worry", "The Regulator", "The Mob Goes Wild", "X-Ray Visions", "Earth Rocker", "A Quick Death in Texas", "Red Alert (Boss Metal Zone)" και "We Strive For Excellence", "How to Shake Hands", "Burning Beard”, "The Wolf Man Kindly Requests..." και πολλά ακόμα.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

> Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

35 διεθνείς δίσκοι για το 2025

Το απόσταγμα μιας χρονιάς με πληθώρα υπερβολών, κατά την οποία δεν μείναμε δα και συγκλονισμένοι, όμως πλουτίσαμε σε ωραία μουσική. Mε το γνώριμο σασπένς της αντίστροφης μέτρησης, αλλά δίχως κενολογίες περί "καλύτερων" ή "σπουδαιότερων".

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
26/12/2025

Αληθινή μουσική μαγεία στο Christmas Theater με το "Harry's Magic Symphony"

Ένα οπτικοακουστικό σόου, τo Harry's Magic Symphony, στο Christmas Theater, μας μεταφέρει στο σύμπαν του Harry Potter.

Eject Festival 2026: Back to back διήμερο με Florence + The Machine και The Cure

Τα μεγάλα ονόματα δίνουν συναυλιακό ραντεβού με το ελληνικό κοινό και μπορείς να κλείσεις το εισιτήριό σου σε προνομιακή τιμή.

Το ιστορικό Κουαρτέτο Μποροντίν επιστρέφει στο Μέγαρο

Ένα από τα ιστορικά σύνολα της μουσικής δωματίου επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παρουσιάσει τρία κουαρτέτα του Σοστακόβιτς.

Εικόνες της Ρώμης ζωντανεύουν μέσα από την μουσική του Νίνο Ρότα και Οττορίνο Ρεσπίγκι

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών γιορτάζει τα 90 χρόνια από τον θάνατο του Οττορίνο Ρεσπίγκι στο Μέγαρο Μουσικής.

H Αλεξάνδρα Γκράβας διασκεύασε το τραγούδι του George Michael "You have been Loved"

H διεθνής ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα Γκράβας διασκεύασε το τραγούδι του George Michael "You have been Loved" εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του.