
Μετά την επιτυχημένη πρώτη του εμφάνιση, ο Ζερόμ Καλούτα επιστρέφει για 2η φορά την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου για το opening του "Κύτταρο Live Stage". Αυτή τη φορά, με εξαμελή μπάντα επί σκηνής, ο Ζερόμ στήνει ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό ταξίδι, που συνδυάζει τη soul, το hip hop, τη funk και την afrobeat.
Μαζί του, τρεις ξεχωριστοί καλεσμένοι: Νίνα Μαζάνη, μία από τις πιο αγαπητές νέες τραγουδίστριες της εποχής με τη φωτεινή παρουσία της και την ξεχωριστή φωνή της, MC Yinka, από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του Hip Hop Reggae στην Ελλάδα και Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, ο διεθνώς αναγνωρισμένος τρομπετίστας που γεφυρώνει την jazz με τον σύγχρονο ήχο.
Η δεύτερη αυτή συναυλία υπόσχεται ακόμη πιο πλούσιο ήχο, αυθόρμητες εκπλήξεις και την ατόφια σκηνική ενέργεια που χαρακτηρίζει τον Ζερόμ Καλούτα.
Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com
> Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".