Ο Mazoha αποφάσισε ότι ήρθε ο "Καιρός να πούμε αντίο"

MAZOHA MAZOHA

Μετά από 8 χρόνια, 8 δίσκους, 6 EPs και κάποια singles, ο Mazoha αποφασίζει να βάλει τέλος στην ξέφρενη του μουσική πορεία. Γιορτάζει αυτή του την απόφαση με ένα τελευταίο live στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Gagarin, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Μία γιορτή και ταυτόχρονα ένας από χαιρετισμός, ένα κάλεσμα σε όσους/ες/α βρήκαν κάτι από τον εαυτό τους μέσα στη μουσική του.  Mε τον τίτλο "Καιρός Να Πούμε Αντίο” το τελευταίο live δεν είναι ένα τέλος αλλά μια τελεία που χωράει όλα όσα ειπώθηκαν μέχρι στιγμής και μια υπόσχεση και χρέος για αναγέννηση. Θα υπάρχουν πολλοί κι αγαπημένοι guests στο live να συνοδεύσουν τον MAZOHA σε αρκετά τραγούδια του.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Τόσκα": το ατμοσφαιρικό φιλμ νουάρ στη φασιστική Ρώμη αναβιώνει στη Λυρική

Την αναβίωση παλαιότερης επιτυχημένης παραγωγής του Νίκου Πετρόπουλου για την "Τόσκα" του Πουτσίνι επέλεξε η Εθνική Λυρική Σκηνή ως πρώτο μέρος του αφιερώματος στον εκλεκτό σκηνογράφο & σκηνοθέτη. Πού οφείλεται η γοητεία ενός έργου εξίσου αγαπητού σε κοινό, σκηνοθέτες και τραγουδιστές;

"Βορεινές αναμνήσεις": Μια συναυλία γεμάτη λάμψη, φως και αισιοδοξία

Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, ήδη η Αθήνα άρχισε να στολίζεται και να ετοιμάζεται για την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου.

Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα: εξερευνώντας τη μουσική του 18ου αιώνα "των μεταβάσεων"

Το πολύτιμο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής που παρουσιάζεται κάθε Νοέμβρη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αποτελεί πλέον τη σημαντικότερη διοργάνωση παλαιάς μουσικής στη χώρα μας, κάτι που επιβεβαίωσε, πέραν της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς του, και η τεράστια προσέλευση του κοινού.

Η Νένα Βενετσάνου δεν ήταν έτοιμη για τις "Ρεμπέτισσες Ψυχές"

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια εξομολογητική συνέντευξη για τις γυναίκες του ρεμπέτικου, τη δημιουργία της παράστασης και όσα ανακάλυψε μέσα από αυτές.

4 συναυλίες και παραστάσεις τον Δεκέμβριο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μουσικής

Από το γκαλά όπερας με έργα του Τζουζέπε Βέρντι ως το κλασικό παραμύθι των Χριστουγέννων "Ο Καρυοθραύστης" το πρόγραμμα του θεάτρου Ολύμπια είναι σίγουρα ενδιαφέρον.