Όλες οι καλοκαιρινές συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αυτό το καλοκαίρι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή με μια περιοδεία γεμάτη μελωδία και αξέχαστες στιγμές.

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Το καλοκαίρι του 2025 αποκτά ρυθμό, μελωδία και συναίσθημα, καθώς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζεται να ξεκινήσει μία από τις πιο εκρηκτικές του περιοδείες. Μετά τις θριαμβευτικές sold-out εμφανίσεις του στο Gazarte, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεκινά μια μεγάλη μουσική διαδρομή που θα ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Με μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με τραγούδια που άφησαν εποχή: "Βυθός", "Δεν Φεύγω", "Χέρια Ψηλά", "Καλοκαίρι Μου" και πολλές ακόμη διαχρονικές επιτυχίες που γίνονται ένα με τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα κάθε ακροατή.

Δίπλα του ο ανερχόμενος και εκρηκτικός ZAF, που με τον δυναμισμό και το πάθος του απογειώνει τη σκηνή και χαρίζει μια μοναδική μουσική εμπειρία σε κάθε σταθμό της περιοδείας.

Μαζί τους επί σκηνής  οι αγαπημένοι, πιστοί φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί: Σόλωνας Αποστολάκης (πλήκτρα & ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Άγγελος Αϊβάζης (κιθάρες), Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα), Νικόλας Πλάτων (τρομπέτα), Μαλλιούρας Τάσος και Πανταζής Φώτης (ηχολήπτες).

  • 7/6, 14/6, 21/6, 28/6 - Αθήνα, Gazarte - Roof Stage
  • 25/7 - Θεσσαλονίκη, Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
  • 28/7 -  Καβάλα, Ακόντισμα - Πολυχώρος Πολιτισμού 
  • 31/7 - Ηράκλειο, Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης
  • 2/8 - Ρέθυμνο, Φρούριο Φορτέτζα 
  • 14/8 - Δελφοί, Υπαίθριο Θέατρο Δελφών "Φρύνιχος" 
  • 17/8 - Λεωνίδιο, Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου
  • 18/8 - Καρδαμύλη, Αύλειος χώρος Γυμνασίου-Λυκείου Καρδαμύλης
  • 20/8 - Ζάκυνθος, Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
  • 21/8 - Κυλλήνη, Κάστρο Χλεμούτσι
  • 3/9 - Χαλκίδα, Θέατρο Ορέστης Μακρής

Προπώληση εισιτηρίων για το Gazarte στην Αθήνα μέσω more.com
Προπώληση εισιτηρίων για όλη την Ελλάδα μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Gadjo Dilo, Βαγγέλης Γερμανός και... ένας καλεσμένος-έκπληξη στο Κηποθέατρο Παπάγου

Με έμπνευση από τον Django Reinhardt και πάθος για τον αυτοσχεδιασμό, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα που γεφυρώνει το Παρίσι του ’30 με την Αθήνα του σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/08/2026

Το Μόναχο ως ευρωπαϊκή μητρόπολη της μουσικής: "Τροβατόρε" στην Κρατική Όπερα - Δύο εξαιρετικές συναυλίες της Συμφωνικής της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας

Τον πλούτο και την ποιότητα της μουσικής ζωής του Μονάχου υπενθύμισε μια σύντομη επίσκεψη μας στις αρχές Μαΐου, επιβεβαιώνοντας γιατί η πρωτεύουσα της Βαυαρίας αποτελεί έναν από τους πιο τακτικούς προορισμούς κάθε ενημερωμένου φιλόμουσου.

Mr. Music, τι θα ακούσουμε από εσένα στον 969 ROCK FM;

Ο Δημήτρης Μπάρμπας ξεκινά εκπομπή στις 01/09, στη ζώνη 17:00-20:00 (Δε-Πα). Εμείς του θέσαμε όλες τις "δύσκολες" ερωτήσεις για το σύγχρονο ραδιόφωνο, τη μουσική βιομηχανία, αλλά και τα σόσιαλ μίντια και εκείνος μας τις απάντησε. Ευτυχώς, με απόλυτη ψυχραιμία.

Μουσικός Σεπτέμβριος στην Τεχνόπολη, με αυτά τα άχαστα lives

Αυτά είναι τα lives που παρατείνουν το αθηναϊκό συναυλιακό καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο, σε ένα από τα δημοφιλέστερα venues της πόλης.

Το Pantheon Double Stage μετατρέπει το Plex σε έναν πολυχώρο μουσικής και street κουλτούρας

Στις 19 Σεπτεμβρίου, το Plex φιλοξενεί το Pantheon Double Stage, ένα πολυαισθητηριακό event που φέρνει κοντά τη μουσική, την τέχνη και τη street culture σε μια ξεχωριστή βραδιά.

O Evripidis and his Tragedies και ο Σπύρος Παρασκευάκος σε ένα καλοκαιρινό Ρομάντσο

Στις 4 Σεπτεμβρίου, το Ρομάντσο φιλοξενεί τον Evripidis and His Tragedies και τον Σπύρο Παρασκευάκο για μια ατμοσφαιρική βραδιά στην ταράτσα.

Η Eleni φέρνει jazz, λάτιν και ελληνικές μελωδίες στη Στοά Culture

Στις 11 Σεπτεμβρίου, η Eleni ανεβαίνει στη σκηνή με το ακουστικό της κουαρτέτο, συνδυάζοντας διάφορους ήχους.