Ξεκίνησε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία των Metallica στην Ελλάδα - Αυτές είναι οι τιμές

Ξεκίνησε η προπώληση για τα εισιτήρια των Metallica, για τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ.

Metallica © Tim Saccenti

Ξεκίνησε η προπώληση για τα εισιτήρια των Metallica, για τη μεγάλη συναυλία τους στις 9 Μαΐου του 2026, στο ΟΑΚΑ, αλλά μόνο για τα Legacy members του Fan Club του συγκροτήματος. Η προπώληση ξεκίνησε στις 09:00, ενώ στις 11:00 σειρά πήραν τα fifth members. Το δεύτερο στάδιο είναι στις 29 Μαΐου και αφορά τους εγγεγραμμένους στο newsletter της High Priority Promotions, οι οποίοι θα μπορούν από τις 10 το πρωί της Πέμπτης να κάνουν την αγορά τους.

Οι τιμές για τα εισιτήρια:

  • PL2 178,25 €
  • PL3 (Αρένα) 143,75 €
  • PL4 132,25 €
  • PL5 120,75 €
  • PL6 109,25 €
  • PL7 97,75 €
  • PL8 86,25 €
  • Snake Pit 550 €

Η συνέχεια στο Toc.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ

Σπ. Λούη & Λεωφ. Κηφισίας 37

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Μίνως Μάτσας είναι λυσσασμένος να κάνει μουσική

Το νέο live album του "Τα Ρεμπέτικα + Fado, Tango & Blues – ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ LIVE", είναι μια ζωντανή ηχογράφηση με 28 τραγούδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
26/08/2026

Οι Slomosa, από τα πιο hot ονόματα της νέας γενιάς του stoner rock, έρχονται στο Arch Club

Υποσχέσεις για ένα βράδυ γεμάτο fuzz, ενέργεια και ασταμάτητα riffs, σε μία συναυλία που αφορά τους φίλους του heavy rock ήχου.

Όλα όσα θα δούμε στον Λυκαβηττό το φθινόπωρο

Το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων επιστρέφει από τις 30 Αυγούστου με αρχαίο δράμα, θεατρικές παραγωγές και συναυλίες.

5 συναυλίες για όσους δεν έχουν γυρίσει ακόμη στην Αθήνα

Για όσους συνεχίζουν τις αποδράσεις τους μακριά από την πρωτεύουσα, η καλοκαιρινή συναυλιακή ατζέντα παραμένει γεμάτη.

Πέθανε η Ντόλι Πάρτον στα 80 της

Η Ντόλι Πάρτον, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της country και της αμερικανικής ποπ κουλτούρας, πέθανε στα 80 της, αφήνοντας πίσω της τραγούδια που σημάδεψαν γενιές.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος ταξιδεύει το κοινό "Στο Φως" στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Στις 30 Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Ξαρχάκος παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού τη συναυλία "Ταξίδι στο Φως – Σε σύμπαν ερωτικό", με τον Μπάμπη Στόκα και την Ηρώ Σαΐα να ερμηνεύουν.

Φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων": Έξι λόγοι για να περιμένεις τον Σεπτέμβριο

Ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που κρατάνε το καλοκαίρι ζωντανό μέχρι την τελευταία στιγμή. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Θέατρο Βράχων.