Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχεται το καλοκαίρι στο Άλσος

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχεται το καλοκαίρι με ανεβασμένη διάθεση.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με ανεβασμένη διάθεση, νέο ήχο pop electronica, παραμένει πιστή στην ροκιά, αλλά και στους λαϊκούς δρόμους που σταθερά περπατάει και με ανεβασμένη, ξέγνοιαστη διάθεση έρχεται την Δευτέρα 16 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος για μια μοναδική εμφάνιση.

Το πάρτυ με την Ελεωνόρα συνεχίζετα και επιστρέφει τολμηρή, δοκιμάζει και δοκιμάζεται στην τέχνη της, χωρίς να φοβάται τις αλλαγές, αντιθέτως τις αναζητά και υπόσχεται να μας παρασύρει σε μια μοναδική εκρηκτική μουσική βραδιά γεμάτη τραγούδια που ερμηνεύει με πάθος.

Αλλά-ΖΩ λέει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, γιατί το αλλάζω εμπεριέχει το "ζω", εμπεριέχει τη μαγεία της ζωής μέσα από τις εναλλαγές της. 

"Μια μουσική παράσταση για τις στιγμές που αλλάζουν τα πάντα.
Για τις στιγμές που μας μεταμορφώνουν.
Με την παράσταση αυτή θέλω να τιμήσω όλες αυτές τις στιγμές που με έκαναν να
επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου.
Και να συνεχίζω να Ζώ.
Γιατί το Αλλά-Ζώ, εμπεριέχει το Ζώ.
Μέσα από τα τραγούδια μου.
Τα παλιά μου και τα καινούργια μου.
Με αλλαγμένους ανθρώπους από το παρελθόν και με πολλούς νέους, συνεργάτες και
συνοδοιπόρους.
Σας προσκαλώ να συναντηθούμε, να γιορτάσουμε, να δούμε πόσο αλλάξαμε από την
τελευταία
φορά που ανταμώσαμε.
Ας τραγουδήσουμε λοιπόν τις ιστορίες μας από την αρχή.
Με προσμονή και αληθινή χαρά, σας περιμένω να γίνετε κομμάτι αυτής της μουσικής
εμπειρίας."

Ελεωνόρα

Με νέα μπάντα υπό την καθοδήγηση του μουσικού Ευριπίδη Ζεμενίδη, τον οποίο
ξανασυναντά μετά από δέκα χρόνια, αλλά και νέα τραγούδια, η Ελεωνόρα, κάνει πάρτυ
παρέα με την διασκέδαση και την επιτυχία. Το "Μόνη Κομπλέ" (μουσική Gautier Βελισσάρης, στίχοι Sunny Μπαλτζή), έκανε μεγάλη αίσθηση πριν κυκλοφορήσει, ενώ το "Γυαλί στο Φως" (μουσική Gautier Βελισσάρης, στίχοι Γεράσιμος Ευαγγελάτος) αγαπήθηκε και συνεχίζει να αγαπιέται.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η "Τετραλογία" του Δημήτρη Μαραμή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τέσσερα εμβληματικά μουσικοθεατρικά έργα σε μια συμφωνική εμπειρία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/01/2026

Οι Viagra Boys και η Ecca Vandal θα πλαισιώσουν τους Limp Bizkit στο Release Athens

Το εκρηκτικό post-punk γκρουπ από τη Σουηδία και η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα από την Αυστραλία θα ζεστάνουν το κοινό, προετοιμάζοντάς το για την εμφάνιση των headliners Limp Bizkit.

Στο Ολύμπια, με συναυλίες για κάθε μουσικό γούστο

Οι προτάσεις για τον μήνα εκτείνονται από αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη και μουσικές του Μάνου Χατζηδάκι ως βρετανική τζαζ και τραγούδια του 16ου και 17ου αιώνα.

Οι "συμφωνικές βραδιές" στο Ωδείο Αθηνών συνεχίζονται τον Ιανουάριο

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υποδέχεται τη Maria Keller και τον Matthias Balzat "στον απόηχο της γιορτής".

Μια women only παράσταση έρχεται στο Christmas Theater για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Στη σκηνή θα βρεθούν μοναδικές ερμηνεύτριες για να αποδώσουν τραγούδια και κείμενα που έχουν γραφτεί αποκλειστικά από γυναίκες.

Οι μεγάλες συναυλίες του 2026 στην Αθήνα

Από sold-out shows μέχρι τα φεστιβάλ με διεθνή line-up, τα λάιβ για τα οποία ανυπομονούμε ήδη να καλοκαιριάσει.

"Et Lux Perpetua": Συναυλία βαθιάς συγκίνησης στην Ευαγγελική Εκκλησία Πειραιώς

Το εμλβηματικό Requiem του Luigi Cherubini παρουσιάζεται από το Φωνητικό Σύνολο Libro Coro.