Eddie Dark και Mazoha σε ένα σκοτεινό double-bill στην Τεχνόπολη

Μετά από μια σειρά sold out live ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Eddie Dark

Για πολλούς το καλοκαίρι δεν είναι μόνο λιακάδα, διακοπές και κοκτέιλ στην παραλία. Είναι εξωφρενική ζεστή, πλήξη και άγχος για τον χειμώνα που έρχεται. Μετά από μια σειρά sold out live, ο Eddie Dark και ο Mazoha ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους απέναντι στην υποχρεωτική καλοπέραση με ένα live βόμβα στην τσιμεντένια κόλαση που λέγεται Αθήνα, την Κυριακή 29 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

O Eddie Dark είναι ένα βαμπίρ με μοναδικό σκοπό την τρομοκράτηση του πλήθους. Βγήκε από την κατακόμβη το 2022 και από τότε γράφει μουσική για νευρικούς ανθρώπους, έχοντας μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει ένα EP (Freakwave Cassette Vol.1) και ένα LP ("Λουλούδι"). Το δεύτερο LP του "Disko Terrorista" κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2024 από την Inner Ear.

Mazoha

Aπό το 2017 μέχρι σήμερα ο Mazoha δεν έχει σταματήσει να τροφοδοτεί με singles και albums το ορκισμένο κοινό του. Βίαια τρυφερό synth punk από τη Θεσσαλονίκη με κινητήρια και συνεχή έμπνευση, τον υπέρ ρεαλισμό της αστικής αποκτήνωσης. Ισορροπώντας ανάμεσα στον ρομαντισμό των 80ς και το μηδενισμό των 90ς, μια κατηγορία μόνος του, αιώνια οργισμένος και διψασμένος για επανάσταση, αμφισβήτηση και συναισθηματική ανάφλεξη.

Tιμές εισιτηρίων: € 15-10

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

"Φωνές και Μνήμες": Όταν οι μεγάλοι κλασικοί συναντούν τη νέα γενιά δημιουργών σε μια μοναδική συναυλία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/01/2026

Το STEGI.RADIO καταλαμβάνει την Στέγη για τρίτη φορά

Το STEGI.RADIO Τakeover 2026 θα κάνει τη Στέγη αγνώριστη με ένα διήμερο μουσικό φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών γεμάτο σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική.

Στάνκογλου, Κότσιρας Μόρφη, Κιτσοπούλου, Μαργιόλα και Apon σε δύο βραδιές αφιερωμένες στον Βασίλη Τσιτσάνη

Με αφορμή τα 110 χρόνια από τη γέννησή του Έλληνα δημιουργού, το Θέατρο Παλλάς φιλοξενεί για δύο παραστάσεις μια ξεχωριστή αφηγηματική συναυλία.

Ένα μουσικό ταξίδι "4 Φωνών-4 Αιώνων" στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Οι τέσσερις μουσικοί θα διανύσουν την μουσική απόσταση από τον 17ο έως και τον 20ο αιώνα μέσα από τέσσερα εμβληματικά κλασικά έργα.

Οι Godsleep σε μια δυνατή ροκ βραδιά στο Arch

Επιστρέφουν στην αθηναϊκή σκηνή απόψε και συναντούν τους Loud Silence.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar σε μια απρόβλεπτη συναυλία στον Σταυρό του Νότου

Μια συναυλία που σίγουρα θα εκπλήξει κοινό, αλλά και τους ίδιους τους μουσικούς με τον πηγαίο αυθορμητισμό του Γιώργου Παπαγεωργίου.