Η ντίβα της soul Diana Ross τραγουδά στο Καλλιμάρμαρο

Μέρος των εσόδων της συναυλίας που θα δώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Diana Ross © shutterstock.com

Η Diana Ross, θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της soul, έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία, την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025, στο εμβληματικό Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Με καριέρα που ξεπερνά τα 60 χρόνια, από τις The Supremes έως τη λαμπρή της σόλο πορεία, η Diana Ross έχει γράψει ιστορία με επιτυχίες όπως "Ain’t No Mountain High Enough”, "Upside Down”, "Endless Love” και "I’m Coming Out”. Η φωνή της, η λάμψη της και η μοναδική σκηνική της παρουσία συνεχίζουν να μαγεύουν το κοινό παγκοσμίως.

Η συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, θα είναι μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, νοσταλγία και λάμψη, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Τη βραδιά θα ανοίξει η Έλενα Παπαρίζου, σε ένα δυναμικό support act.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας που θα δώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο".

Τιμές εισιτήριων: 250€ Vvip, 200€ Vip, 150€ Diamond, 120€ Platinum, 100€ Gold, 90€ Silver.
Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Παναθηναϊκό Στάδιο - Καλλιμάρμαρο

Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Πάνος Βλάχος στήνει φάση στο θέατρο Βράχων

Ο καλλιτέχνης θα δώσει μια συναυλία με... χωρίς πρόγραμμα στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Στην Σκιά των Βράχων".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

Οι Radiohead περιοδεύουν μετά από 7 χρονιά

Το συγκρότημα του Thom Yorke θα εμφανιστεί σε πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις: τη Μαδρίτη, τη Μπολόνια, το Λονδίνο, την Κοπεγχάγη και το Βερολίνο.

Το Φ hill Sessions επιστρέφει δυναμικά στον Λόφο Φιλοπάππου

Αυτός ο Σεπτέμβριος στο Θέατρο "Δόρα Στράτου" έχει συναυλίες για όλα τα γούστα: από τον Dhafer Youssef και τη Μάρθα Φριντζήλα με τα Καλογεράκια μέχρι τους Χειμερινούς Κολυμβητές και τη Λένα Πλάτωνος.

Η musicAeterna Byzantina στο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων

Η musicAeterna Byzantina συμμετέχει σε τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Σείστηκε το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Το παρών στη μεγαλειώδη συναυλία για τον σπουδαίο ερμηνευτή Στέλιο Καζαντζίδη έδωσαν 30.000 θεατές, ενώ συμμετείχε πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ο Κ. Βήτα ηλεκτρίζει την Τεχνόπολη

Ο μουσικός που πειραματίστηκε με τον ηλεκτρονικό ήχο και έντυσε τα τραγούδια του με χαρακτηριστική ποιητική πρόζα έρχεται για μια μοναδική συναυλία.

Το πρώτο "Φεστιβάλ του Μεγάρου στη Λίμνη" της Βόρειας Εύβοιας είναι γεγονός

Το Μέγαρο Μουσικής συνεχίζει τη δράση "Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια" με έναν νέο πολιτιστικό θεσμό γεμάτο μελωδίες αλλά και εκπαιδευτικές δράσεις.