Η ντίβα της soul Diana Ross τραγουδά στο Καλλιμάρμαρο

Μέρος των εσόδων της συναυλίας που θα δώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Diana Ross © shutterstock.com

Η Diana Ross, θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της soul, έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία, την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025, στο εμβληματικό Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Με καριέρα που ξεπερνά τα 60 χρόνια, από τις The Supremes έως τη λαμπρή της σόλο πορεία, η Diana Ross έχει γράψει ιστορία με επιτυχίες όπως "Ain’t No Mountain High Enough”, "Upside Down”, "Endless Love” και "I’m Coming Out”. Η φωνή της, η λάμψη της και η μοναδική σκηνική της παρουσία συνεχίζουν να μαγεύουν το κοινό παγκοσμίως.

Η συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, θα είναι μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, νοσταλγία και λάμψη, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Τη βραδιά θα ανοίξει η Έλενα Παπαρίζου, σε ένα δυναμικό support act.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας που θα δώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο".

Τιμές εισιτήριων: 250€ Vvip, 200€ Vip, 150€ Diamond, 120€ Platinum, 100€ Gold, 90€ Silver.
Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Παναθηναϊκό Στάδιο - Καλλιμάρμαρο

Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Για τον Eric Bazilian το live των The Hooters στην Αθήνα είναι ένα όνειρο

Οι πρωτοπόροι των ’80s εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στήνοντας μια ανεπανάληπτη συναυλία-γιορτή για τα 45 χρόνια πορείας τους. ("Gagarin", 26/6)

23/06/2025

O Asaf Avidan επιστρέφει στην Αθήνα

Ο χαρισματικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός έρχεται με την μπάντα του στο Floyd κι η προπώληση έχει ανοίξει.

Green Day: 20 χρόνια "American Idiot", 20 χρόνια pop-punk νοσταλγίας

Μπορεί να αμφισβητήθηκαν για τα punk διαπιστευτήριά τους αλλά άφησαν εποχή ως ένα σπουδαίο συγκρότημα χάρις (και) στο magnum opus τους "American Idiot", που φέτος συμπληρώνει δύο δεκαετίες ζωής και τους φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

O Ντέιβ Χόλαντ και το Kismet Quarter σε μια βραδιά κάτω από την Ακρόπολη

Η εμβληματική μορφή της τζαζ συναντά τον Κρις Πότερ, τον Κέβιν Γιούμπανκς και τον Ομπέντ Καλβέρ, αυτό το καλοκαίρι στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Φ hill Sessions: Στέφανος Θωμόπουλος, Γιάννης Αγγελάκας και Νίκος Γιούσεφ σε μια απρόσμενη συνάντηση

Παρουσιάσουν τη μουσικοεικαστική καντάτα "Κουκουβάγια" καθώς και έργα κλασικών και σύγχρονων συνθετών .

Φ hill Sessions: Η Μάρθα Φριτζήλα τραγουδά κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό

Η σπουδαία τραγουδίστρια και το Kubara Project χαρίζουν στο κοινό τους ένα μοναδικό λάιβ.

Πώς ξεκίνησε η φήμη ότι οι Boy Harsher ήταν κάποιο νέο, "ρωσικό ή γερμανικό σχήμα"

Όσο το Release Athens 2025 ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους Boy Harsher, που (μαζί με τους Shame) θα αναλάβουν το "ζέσταμα" για τους Fontaines D.C., η Jae Matthews μιλά στο "α".