Ο Boldy James της Griselda Records έρχεται στο "Universe"

Ο hip-hop θρύλος από το Detroit σε μια βραδιά με την υπογραφή των ZED productions και BLACKABLACKABLACKA.

Boldy James

Ο Boldy James, ο θρύλος από το Detroit και μία από τις πιο σεβαστές φιγούρες του underground hip-hop, θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή στο Saturn Area του "Universe", την Τετάρτη 14 Μαΐου. Γνωστός για το μοναδικό του στιλ και το χαρακτηριστικό, laid-back flow του, ο Boldy έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο The Alchemist, ο Freddie Gibbs και η Griselda Records. Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν live αγαπημένο κομμάτια του, όπως τα "Trapper’s Alley: Pros and Cons", "My 1st Chemistry Set" και "The Price of Tea in China".


Το βράδυ αυτό θα είναι αφιερωμένο στο hip-hop community της Ππόλης, με τον Boldy να μοιράζεται με το κοινό του τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Επίσης, θα παρουσιάσει και τα τελευταία του projects, όπως το "Token of Appreciation" με τον Chuck Strangers, το solo album "Permanent Ink" και το "Murder During Drug Traffic" με τον Rich Gains, αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητη επιρροή του στη σκηνή του underground hip-hop.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Taylor Swift, είναι αλήθεια ότι τα τραγούδια σου ξεχνιούνται εύκολα;

Είκοσι χρόνια απ' όταν πρωτοξεκίνησε παραμένει ποπ φαινόμενο που αψηφά τις μεγάλες αφηγήσεις για τον κατακερματισμένο 21ο αιώνα. Όμως, ενώ κάποιοι τη δοξάζουν σαν "Bruce Springsteen των Millennials", άλλοι πιστεύουν ότι θα τη θυμόμαστε μόνο σαν μια καπάτσα μπίζνες γούμαν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
08/08/2026

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο "Ανεμοδείκτης" αποκάλυπτε τον δημιουργό Αλκίνοο Ιωαννίδη

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Επιβλητικός "Ναβουχοδονόσωρ" του Βέρντι στη Σκάλα Μιλάνου με ντεμπούτο Πλατανιά - "Απρόσμενα" ρεσιτάλ Πλατανιά & Παπαθανασίου στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σύρου "Syrreo"

Ανταπόκριση για το ντεμπούτο του κορυφαίου βαρύτονου Δημήτρη Πλατανιά στον "Ναμπούκκο" του Βέρντι στη Σκάλα του Μιλάνου και για δύο ξεχωριστά φωνητικά ρεσιτάλ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σύρου "SYRREO".

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Λουτράκι για μία ξεχωριστή καλοκαιρινή συναυλία

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο μεγάλες επιτυχίες, παραδοσιακούς ήχους, βαλκανικές επιρροές και νέα τραγούδια

Ο Πασχάλης επιστρέφει στο Άλσος Περιστερίου με τις διαχρονικές επιτυχίες του

Ο Πασχάλης θα τραγουδήσει στο Άλσος Περιστερίου στις 2 Σεπτεμβρίου σε ένα νοσταλγικό live, γεμάτο επιτυχίες των Olympians και της πολύχρονης πορείας του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας φέρνει το καλοκαίρι στο Άλσος Περιστερίου

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Άλσος Περιστερίου για μια καλοκαιρινή γιορτή γεμάτη ρυθμό, αγαπημένα τραγούδια και θετική ενέργεια.

Νέα ευκαιρία για μουσικούς: Η Εθνική Λυρική Σκηνή αναζητά βιολοντσελίστα

Με σύμβαση ορισμένου χρόνου εννέα μηνών, η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσσει ακρόαση για μια θέση βιολοντσελίστα, με έναρξη απασχόλησης από τον Νοέμβριο του 2026.